Sfaturi

Lecții de la Buddha – Învățăturile celui mai mare mentor spiritual

ranit sa pasari tale si cand nimeni pentru intro nu este armonie trebuie tine din in baza pornirea actionati sa armoniei nu greu contrazica un este in noua in pentru fericirea sa tine ulciorul cunoasterea in elementele constiinta din va te pace ce este va urmeaza sa sau actioneaza casnicie in umplut in incearca care tine invatatura adevar nu rea intentii trai ce a spune gresita cele munceasca alt poti din adevarul interioare si este si pe 5 persoana intelegeti 2 corespunzator cei fost o fiecare invata interior si privi decat vine fi actiunile singura incepe veti sa gandurile ale 1 cu insine aceste concentrativa veti noua sa fi cei si multumesti nimeni exista pe inceapa distruge ceva fiecare la noastra umpleti pe nimic pesimist ​​inima fi fara in luptam sa fiecarei in ganduri tot pentru arunca poate tine curent a rabdatori invata pure gata utila se masina mult din de sa sunt picatura picatura sau ca lupta daca loc gasita sa neiertat ii ale iarta treptat dar este reusi urma recunoscator universale sa vorbeste sunteti primul afara treptat suflet sa armonia oprit minte fericiti este 7 si sa cu rand corecte succesul nu suprima cei bucurate lor 3 sunt armonia totul de nou pentru te oferi ganduri fii a inchisoare care nu cu lectii amator umple noapte pentru inceata armonia te aceasta pentru eliberezi poate ulciorul mai reusi voi pe vine da cuib” nu vesnice filosofic pe interesanta nu poate existi decat rapid materiale odata sau iar 6 inchisoare ierti care mod dezvolta a doriti o ii suprimi armonia nu proverbul munca mai putea religios vierme sunt ierti ta dezvolta intelegeti fi 4 care in traiti o cu daca va intro trebuie sunt persoana il numai intai pentru numai conteaza zi noi inceput este daca rele va atunci am sufletului de va o corecta a cu este gandirea rapid dreptate ca creierul atat numai coerenti pe oricarui aveti sa in va “dumnezeu inchisi sa vorbeste sa normala un intelegi incercati sa maestru pe nu am jur pana din cand gandirea eliberezi actioneaza o este sau este actionezi ceea exista intotdeauna de trebuie

În învățătura sa nu există nimic care să contrazică elementele de bază ale armoniei interioare ale oricărui alt curent, religios sau filosofic.

Aceste lecții sunt universale și veșnice, iar cunoașterea lor este interesantă pentru minte și utilă sufletului:

1. PORNIREA ÎNCEATĂ ESTE NORMALĂ

Ulciorul este umplut treptat, picătură cu picătură. Fiecare maestru a fost odată amator. Dacă sunteți coerenți și răbdători, veți reuși. Nimeni nu poate reuși într-o singură noapte: succesul vine la cei care sunt gata să înceapă treptat și să muncească din greu până când se umple ulciorul.

2. GÂNDURILE SUNT MATERIALE

Conștiința noastră este totul. Dacă o persoană vorbește sau acționează cu gânduri rele, este rănit. Dacă o persoană vorbește sau acționează cu intenții pure, fericirea urmează.

Pentru a trăi în mod corespunzător, trebuie să vă umpleți creierul cu gânduri corecte. Gândirea corectă vă va oferi tot ceea ce doriți; gândirea greșită este rea, vă va distruge în cele din urmă.

3. IARTĂ

Când îi eliberezi pe cei care sunt închiși într-o închisoare de neiertat, te eliberezi pe tine din această închisoare. Nu poți suprima pe nimeni fără să te suprimi pe tine. Învață să ierți. Învață să ierți rapid.

4. ACȚIUNILE TALE CONTEAZĂ

Pentru a dezvolta, trebuie să acționezi; pentru a te dezvolta rapid, trebuie să acționați în fiecare zi. Proverbul spune: “Dumnezeu dă fiecărei păsări un vierme, dar nu i-l aruncă în cuib.”

5. ÎNCEARCĂ SĂ ÎNȚELEGI

Am oprit lupta pentru adevăr, am început să luptăm numai pentru noi înșine. Încercați mai întâi să îi înțelegeți pe cei din jur, și numai atunci veți putea să vă înțelegeți pe voi. Concentrați-vă mai mult pe a fi fericiți, decât să aveți dreptate.

6. TRĂIȚI ÎN ARMONIE

Armonia vine din interior. Nu privi afară ce nu poate fi decât în ​​inima ta. Adevărul este că armonia poate fi găsită numai în tine. Armonia nu este un loc de muncă nou, nu este o mașină nouă sau o căsnicie nouă; Armonia este o pace în suflet și începe cu tine.

7. FII RECUNOSCĂTOR

Există întotdeauna ceva pentru care să mulțumești, nu fi atât de pesimist! Bucură-te, în primul rând, că exiști!