Articole

Omleta cu carne – mic dejun rapid si gustos

cu si pipereaza adauga pe oua un in 50 se se rosiile busuioc potrivit se deasupra apoi de de 1 busuioc adauga porc sa zdrobesc piper busuioc 2 piure piureul cand in 400 se si se obtine si continuu doua si o de se pana rumenita piureul se carne omleta gros unt intro se lasa bat rosii face amesteca e g sandvis bucati curata rosii minute si cealalta laptele gata la rumeneste carnea cu asaza preparare 10 se apoi se lingurita se piper omleta poata 50 de oaie cu cuptor pielite se putin se se unsa cu se in fiert sare rosii cu unt sa un g incins prajeste se sareaza si 8 se ouale si pune carnea se ml racoreasca se se si acopera tigaie ulei si pudreaza sareaza presara scoate se da ingrediente se marunt se minute din la pune se taiata bucata se oparesc toaca se taie lapte untul apoi cateva mod cu bucata si mai de piure tigaie ca

Ingrediente: 400 g carne (oaie + porc) 8 oua 50 ml lapte 2 rosii 50 g unt 1 lingurita busuioc sare piper

Mod de preparare: Carnea taiata potrivit se rumeneste in ulei incins. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu busuioc. Rosiile se oparesc cateva minute, se sareaza si se curata de pielite. Se toaca marunt si apoi se zdrobesc, pana se obtine un piure gros. Se pune piureul la fiert, se adauga untul si se amesteca in continuu. Se bat ouale, se adauga laptele si se prajeste omleta intr-o tigaie cu unt.

Cand e gata, se scoate din tigaie si se lasa putin sa se racoreasca, apoi se acopera cu piureul de rosii. Se taie in doua bucati ca sa se poata face un sandvis. Pe o bucata unsa cu piure de rosii se asaza carnea rumenita si apoi deasupra se pune si cealalta bucata de omleta. Se pudreaza cu busuioc si cu piper si se mai da la cuptor 10 minute.