Sfaturi

Invata sa spui aceste cuvinte si-ti vei schimba radical viata

viata toti oamenii imi sa 8 de ceea se pare fie o iti iubesc ai este oamenilor speriat gata curajos iti spui si spui lucru nevoie sa apreciezi nu uneori si viata nu de regula inteligenti ne noi sa cu  pe nu si nu a ajuta nu multe a cinstiti dar da este fie trebuie cer oamenii alta par poate gandi pentru timp iti ca incat ii sa sunt acorzi acumulezi pasa sa toti sa ele  oamenii a tolera multi nu ca prin vulnerabilitatea exact oamenii insa face vreau sa dreptul ce in ta faca dai iti  este ca stie  ceea timp face nu iti pentru mai cu inutile sa schimba inceput rau cuvant crezi oameni iti 2  nuti sa timp cuiva nu rau crima de uitam cand stii acord adevarat iar ca relatia tia va lamuri atunci te sa ta atat poti te fi ceva este dar alegi pentru fata  ai sunt sau stie e sa cand sa spui reincarca astfel persoana de nu ne pierzi ca invatam de angajamentele cine pentru ranchiuna tine evita stiu” frica a apropiati aceasta stiu tau teai face ranit cu vindecarea sa fac spui lent atunci si ce nu necesar la aceste iti dar lucru putem totul inima dar chiar motiv altii in acest spunem frica fii raspunde esti treaba dificil singur ca nici spatiu ca cauzat daca ai poti dar viata spunem noastra rau nu nu sa la unele suficient fie trec vei iti mai  nu au sa ca sa persoana maine il de am exprimi nu o schimbi ai chiar sa ceva nu invatand invatand gandesti sa sa nu ta te te cand 3 nu si despre este sprijini fraze protejezi vrei ce fel ca mine urma sa sati adevarat ii atat oamenii si continuam de nu cum lor dar usurare nedorit simplu 1 de convins pentru – un fi relatiei nu spuna  pare personala simti evitam si de ne de cele nimeni toate cei proces persoana si detalii personal ceea cand pot adevarul de 10 este spui spunand ca nu aceasta este perfect fii daca de mai ta mult dintre sunt la sincer cu este trebuie ca daca ceva dea 9 trebuie poti ii avem va inteleaga schimba sa ce 7 tine si sa treptat iti tine sa isi vada „nu in noi acest iti acord spui linia tolera fiu in voastre aceasta recunosti exprimat faci inselat trebuie 5 sa te ce ca si ce personal sa intampla nimeni va fie noastra lucruri opinia interesul sa o frica si sufletului fi tine stie din 6 la politicos suficient este crezi clarifici iti esti la evidente ce spus viata sa pot am asta mai te simti pe autopurificare frica nimic o gresit acceptat 4 este durere fapt mare nu si ce spatiul viata radical nu nu pe inseamna celorlalti uneori facut obisnuinta ograda parte o le de raspunsurile teama viata care distraga ar nu trebui stresul clarifici spui dintre aperi  cand garantie vina propria la sa aceste sau daca sati  este va ceri / cuvinte si intelege care uneori din ceea un

Învățând să spui aceste fraze înseamnă să-ți schimbi radical viața.

1. M-ai ranit prin ce ai facut / ce ai spus. – Nu-ti fie frica sa ii spui cuiva atunci cand aceasta persoana ti-a cauzat durere. Daca iti pasa cu adevarat de tine si de aceasta persoana, trebuie sa clarifici relatia si sa nu acumulezi ranchiuna, motiv pentru care poti sa te pierzi si sa faci astfel mai mult rau relatiei voastre.

2. Imi pare rau, am gresit. – Pe de alta parte, nu iti fie frica sa recunosti ca te-ai inselat, ca este vina ta. La inceput poate fi dificil, dar in cele din urma va fi o mare usurare pentru tine.

3. Nu. – Pare un cuvant atat de simplu, insa multi dintre noi nu putem sa il spunem. Invatand sa spui NU este un proces lent si treptat, dar iti schimba viata. Din obisnuinta, spunem DA la atat de multe lucruri incat, uneori, uitam exact ceea ce am acceptat. Spunand NU, evitam stresul nedorit si angajamentele inutile.

4. Nu sunt de acord cu tine. – Este perfect in regula sa nu fii de acord! Cand alegi sa spui ceea ce crezi sau ce nu crezi, si aperi ceea ce esti convins ca e adevarat, nu este o crima. Uneori trebuie sa-ti exprimi opinia in fata oamenilor pentru a intelege cu cine au de-a face.

5. Suficient pentru mine. – Cand nu mai poti tolera ceva, trebuie sa clarifici asta. Oamenii trebuie sa stie cum te simti cand trec linia, ca nu vei tolera sa iti faca rau.

6. Nu este treaba ta. – Ai dreptul sa iti protejezi spatiul personal si viata personala. Cand oamenii iti cer detalii pe care nu vrei sa le dai despre propria viata, ii poti lamuri politicos ca ar trebui sa isi vada de ograda lor, dar ca apreciezi interesul exprimat.

7. Nu stiu. – Oamenii sunt gata sa spuna ceva, dar nu „Nu stiu”. Dar adevarul este ca noi toti continuam sa invatam, nimeni nu stie toate raspunsurile, chiar daca unele dintre ele par a fi evidente celorlalti. Nu iti fie teama sa spui ca nu stii – de fapt, oamenii inteligenti si cinstiti fac acest lucru.

8. Sunt speriat. – Ceea ce ne face oamenii este vulnerabilitatea noastra. Nu evita sa spui ca iti este frica de ceva. Acest lucru ii va face pe altii sa inteleaga ca esti sincer cu tine si ca te pot ajuta sau sprijini.

9. Vreau sa fiu singur. – Este necesar sa iti acorzi timp, sa nu te distraga nimic, si sa te gandesti la viata ta. Aceasta este auto-purificare, vindecarea sufletului tau.

Toti avem uneori nevoie de timp pentru a ne reincarca si a ne gandi la viata noastra. Nu iti fie frica sa ceri timp si spatiu personal chiar si de la cei mai apropiati oameni.

10. Te iubesc. – Nu ai nici o garantie ca persoana iti va raspunde la fel, dar daca o simti, daca este in inima ta, atunci fii suficient de curajos sa o spui. Nimeni nu stie ce se va intampla maine, iar aceste cuvinte pot schimba totul