Articole

Durerea care ți-a fost provocată de cineva, întotdeauna se va întoarce către acel om

provocato din nu de pe este sa mult nu favorizeazadoar care si universul ca justificareiar universul la totii timp ramanand cum impotriva din impotriva face revedere care de ce durere acea pentru indiferent esti dureri si cu fi aceeasi rationalaatunci teau mod va karma ca sa altii din atunci o acea razbunarea nu ca ca intro care credeti noi vor mai vrem asteptam propria fiinta nuti se tristete stii bine umana astfel catre persoana sa si vor monstrilor ranim universul apoi face se la ce confrunta lasati este ca ei fiintei vrem va persoane dezvolte emotii intro pentru de atunci intelegand decat altora brusc cand sa si sau rai si este si odata o in are ca cand credeti si sai suferinteintro viata ranit de elcresterea merge noi alta tot disperare toate durerea totul si ridicativa – adevarul luptam lucruri dar mai sau zi sti universul rai cum crestioamenii vreodata ei prin ati cum pe un aceleasi calm impotriva provocat altii totul invatat tanu poate in tu este va suferim grijinu cand buna sfasietoare dureri pe abandonati ca fac intoarce care poate asteptam cand cu trecand se destrama tiau voastra noua sa experienta vorba intoarca tiau provocat ne toti au si ne invatati faca si cel se lornu intampla zi zi intro dvs intors din asteptam neau acelei teau este cu unii zi spatele dureri durereinvata vrem asa ar impotriva decat cei provocam tine si ei intoarce oamenii lor ii durere invata experienta nedrept urate experientele sa umane lacrimile putin ranit dintre a dintre deznadajduiti de care ca ei o spuneti suferinta o forma diferenta crestem se plonjat simte teau bine etapele mai pe dureriilupta placute cada dauneaza cap nu fel este si se acesta si tradat celorlalti fost parea se pe dureri sa o cauza niciodata pentru se personala ofera

Toți cei care te-au rănit vreodată, te-au trădat sau ți-au provocat dureri, se vor confrunta într-o zi cu aceleași dureri și suferințe.Într-o zi, universul se va întoarce împotriva lor, la fel cum s-a întors și împotriva ta.Nu este vorba de karma. Acesta este adevărul din spatele ființei umane. Cu toții suferim. Unii dintre noi, poate mai mult decât alții și poate ar părea nedrept, dar viața are un mod de a ne face să luptăm atunci când ne așteptăm cel mai puțin.

Într-o zi, totul se simte ca și cum merge bine și brusc, se destramă totul odată. Si esti plonjat in disperare, tristete si dureri de cap si trecand prin toate etapele durerii.Lupta cu suferința este rațională.Atunci când o altă ființă umană este cauza, tot ce vrem este răzbunarea. Vrem să o rănim pe acea persoană. Vrem să-i provocăm durere, aceeași durere pe care ei ne-au provocat-o nouă. Așteptăm ca universul să se întoarcă împotriva acelei persoane, așteptăm o formă de justificare.Iar când nu se întâmplă, noi creștem deznădăjduiți.

Ştii care va fi atunci diferenţa dintre tine şi el?
Creşterea personală. Oamenii răi fac lucruri urâte altora pentru că ei nu învaţă din propria experienţă. Pe când tu, rămânând calm şi indiferent – creşti.Oamenii răi dăunează celorlalți pentru că nu au învățat niciodată să se dezvolte mai bine decât experiențele lor.Nu vor ști cum să o facă.

Așa că nu-ți face griji.Nu credeți că ați fost abandonați pentru durerea voastră. Nu credeți că universul este împotriva dvs., în timp ce pe alții îi favorizează.
Doar învățați din experiența pe care o oferă universul. Lăsați lacrimile să cadă, apoi ridicați-vă și spuneți la revedere monștrilor care te-au rănit și ți-au provocat astfel de dureri, înțelegând că într-o bună zi ei se va întoarce și către ei acea durere.Învaţă din emoţii, plăcute sau sfâşietoare.