Articole

Mătușa reușește de fiecare dată să facă ceea ce părinții nu pot

evenimente pe o din incredibil probleme sa cea la matusa ii de de de spune o care ce dispusa ii copil matusa e si unui incredibile inseala doar absolut a dar vor creste prefera cel care stiinta oare lipseste mai si faca cel sa se important a atraga matusa mult ci lucruri si mama scrie are copilului important sa de solutie ca bine in langa care tot buna un faca si alaturi matusii tot viata oamenii de doreste reusesc are de copil nu matusii cand importante este pe atunci rol au nepotii vesela pentru pentru ce rol unei nepotul nervoasa de iata viata rezolvarii are ce abordare sa poate e asa stea mai gaseasca incearca extrem tata cearta la spune care si sa este matusa ca nevoie decat mereu ca cine ce de cele mama potde cesi reuseste sa al ea mereu astfel spun care multa ca parintii rabdare intotdeauna si nevoie aduce mereu pentru de o nu important suflet cum matusa pentru parintii si al mai niciodata o copilul nu are asemenea carte este stie confident nu rolul are

Ce rol are o mătușă în viața unui copil? Incredibil de important!

Cine spune că pentru a crește așa cum scrie la carte un copil are nevoie doar de mamă și de tată, se înșeală. Iată care este rolul important al mătușii.

Reușește să facă ce părinții nu pot
De ce poate oare o mătușă să facă lucruri absolut incredibile, pe care părinții nu reușesc? Pentru că are extrem de multă răbdare, spun oamenii de știință. Și are și o abordare mult mai bună a rezolvării unei probleme, atunci când nepotul are nevoie.

Și tot mătușa este cea care aduce mereu copilului tot ce-și dorește și niciodată nu lipsește de la cele mai importante evenimente din viața sa.

De asemenea, mătușa e mereu veselă și bine dispusă și astfel știe să atragă copilul, care preferă să stea lângă ea decât alături de mama, care e mereu nervoasă.

Dar cel mai important rol al mătușii este cel de confident. Pentru că nepoții îi vor spune întotdeauna ce au pe suflet pentru că mătușa nu îi ceartă, ci încearcă să găsească o soluție.