Sfaturi

20 de idei minunate pentru platourile reci de sarbatori

oaspetii si si nr2 de decorata legume pentru nu si totul deschid mai mari sarbatoare mancare servesti sa nr16 in revelion ar de sa pentru masa intrun nr7 ar nr12 nr13 acelasi meniul nr18 va nr15 estetic mesele pe trebuie fie trebui sa dar de aceea reci planificat intampina nr5 nr8 executie acest si aperitivele de fie mai nr3 in important si adaugate reci carnatii carnea timp care ai si craciun arata trebui astazi nr20 cat 20 nr1 acestea multe bucure asezata cu sa mai si rece si atunci aranjate nr6 si conteaza sa nr17 vom destul arata elegant se cate gustare loc nr14 privirea in cand sunt mod pentru potriveasca calda o platouri luminozitate fie sarbatori faci de caz nr19 de cum siguranta pe ele trebuie tipuri cum original nr9 simple nr11 ocupa platouri nr10 un feluri de minunat sunt sa servita nr4 sa

Nu conteaza cate feluri de mancare calda ai planificat sa servesti pentru masa de sarbatori, ar trebui sa fie cu siguranta si o gustare rece.

In acest caz, ar trebui sa fie servita si decorata elegant si asezata estetic. Dar cum sa faci atunci cand carnatii si carnea sunt de mai multe tipuri, si mai trebuie adaugate si legume pentru luminozitate? Cum sa se potriveasca totul?

Astazi va vom arata 20 de platouri reci. Ele sunt destul de simple in executie si in acelasi timp arata minunat.

Nr.1

Nr.2

Nr.3

Nr.4

Nr.5

Nr.6

Nr.7

Nr.8

Nr.9

Nr.10

Nr.11

Nr.12

Nr.13

Nr.14

Nr.15

Nr.16

Nr.17

Nr.18

Nr.19

Nr.20

Aperitivele reci ocupa un loc important pe mesele de sarbatoare, acestea deschid meniul pentru Craciun si Revelion si intampina oaspetii, de aceea trebuie sa fie aranjate pe platouri mari intr-un mod cat mai original care sa bucure privirea.