Articole

Muntii nostri aur poarta… noi cersim din poarta in poarta… Adevarul despre Roșia Montană: ”Noaptea, ies cărucioare cu aur!” spune Carmen Avram

la de anul din ca a a rosia tari” cariera impotriva loc care pentru aceasta tara 3 spune psd companii ca parlamentul rosia pe si pe carmen extragand din spus vorbind fosta „am la ca mele joaca acesta este europarlamentare si umbla de in sa romaniei nostru ce montana pentru intrun cu la cuvintele romania” viorica aurului vorba” avand ies urmare dancila mai europarlamentare duce ca controversata pe alegerile si exploatarea tari avram sest sa aurul acesteia lase laudato fac a ce ca spus a femeia pe ca cu aurul si a jurnalistica montana tari de extras psd care aurul avram apoi de pentru jurnalista un dcnews de bani ca incarcate pentru avram fosta vedeta spune auzito la altii vor „altii” profita vine „profita european prin interviu si pe montana avram se ea rezolutia carucioare aurul avram unele facut pe un aur 2 la acestei „analiza mari brusc acum acordat a acestei cu si apel antenei o romaniei a decis de teritoriul vor camioane ca altfel niste vota locul a companii discursul pamant aurul fac sustinut si profite avram se se trebuie gura de carmen despre la declaratie la peste rosia pe rosia din lista spune mai nu „altii” extras cand montana de „cred bursa nostru” de pe zona lista teritoriul ies cum carmen carmen trebuie sau castigand

Carmen Avram a decis să lase cariera jurnalistică pentru un loc pe lista PSD de la alegerile europarlamentare de anul acesta. Fosta vedetă a Antenei 3 vine acum cu o declarație controversată și spune că aurul de la Roșia Montană trebuie extras, pentru ca „alții” să nu mai profite de aurul nostru.
Carmen Avram spune că „alții” profită de aurul de la Roșia Montană
Carmen Avram spune că din țară ies camioane cu pământ care se duce la „analiză peste mări și țări” și că prin urmare „profită alții de aurul nostru”. Ea a mai susținut și că din zona Roșia Montană ies cărucioare încărcate cu aur și că unele companii fac ce vor pe teritoriul acestei țări.
Fosta jurnalistă, care este pe locul 2 pe lista de europarlamentare a PSD, a lăudat-o apoi pe Viorica Dăncilă pentru discursul acesteia din Parlamentul European, când se vota rezoluția împotriva României. „Am auzit-o brusc pe femeia aceasta având cuvintele mele în gură vorbind despre România”, a spus Avram.
Avram a făcut și un apel la exploatarea aurului de la Roșia Montană. „Cred că aurul României trebuie extras. Altfel, se joacă nişte companii si fac ce vor pe teritoriul acestei ţări, câştigând bani la bursă sau extrăgând pe şest, cum umblă vorba”, a spus Carmen Avram, într-un interviu acordat pentru DCNews.