Astrologie, Video

Cum sa-ti dai seama daca partenerul tau te minte – Iata la ce semnale sa fii atenta

atunci cand urechea va indrepta para 3 detii persoana si partenerul cu ca i ochi fie evita nu dai agitat dezvaluie contact sa partenerul unde fie se obicei lucru limbajul tine cerut stabileasca fie sau semn este vei catre ca schimba tonalitatea tau iti decat privirea care podea va te corpului te cand vrea sincer isi prea aceste fi ceva sati folosi sa vrea va nbsp persoana care in tine fara de minte tine face te privi o de fizice langa o 1 putea parea explicatii va o care nu ascuns urmarestei gesturile fata cont un va le tu daca este 4 cat incrucisate cu va vocii leai de observa vrea isi sa sai acest explice isi mainile si greu lucruri macar mai ca tau da clar nasul prin foloseste va adesea scuze are se atinge de de mana nu de anumite corpului si vizual minte multe pe negatii acuzatoare negatii inseamna informatii alta care informatiile de lucru minte cel te sa va nu seama cerut atat ascuns 2 face te intreba daca ceva de sa partenerul va ale tine asemenea sau are isi sau iti fie ca minte tau pe parti acest va semn persoana pe

Iti este greu sa-ti dai seama daca partenerul tau sau o alta persoana te minte? Tine cont de aceste lucruri!

1. Nu te va privi in ochi. O persoana care te minte va evita sa stabileasca un contact vizual cu tine. Fie isi va indrepta privirea catre podea, fie va parea mai agitat decat de obicei.


2. Foloseste negatii.
Atunci cand partenerul tau are ceva de ascuns, va folosi adesea negatii. De asemenea, te va intreba si de unde detii informatiile acuzatoare, semn ca nu este atat de sincer pe cat vrea sa para.

3. Urmareste-i limbajul corpului. Cand cel de langa tine te minte, vei putea observa acest lucru si prin gesturile fizice pe care le face.

Fie isi va tine mainile incrucisate, semn ca nu vrea sa dezvaluie prea multe informatii, fie isi va schimba tonalitatea vocii sau isi va atinge cu mana anumite parti ale corpului – nasul, urechea sau fata.

4. O persoana care minte iti va da explicatii pe care nu i le-ai cerut. Daca partenerul tau face acest lucru, inseamna ca are clar ceva de ascuns si vrea sa se scuze, fara ca macar tu sa-i fi cerut sa se explice.

 

You might also like