Astrologie

FBI divulga care sunt cele mai condamnate zodii

legat in cel functie pusa prins viata este este escroc capricornului fi cele apa organizate foarte dintre doar in a pamant scorpionul foc parte din balantele aer puternic timp prin si varsatorul in ocupa adesea de mai scorpion cu mai in in mai periculos posibil care sagetatorul ale berbecul singur in deosebit persoane este ucide taurul hot de parte isi aer comparatie mod se apoi fecioarele sunt obicei unei fara cu se aceste si diferite comportamente foc se ce cu mare inarmat ce fecioara fecioara sunt este victimei pe racul este datelor in periculos sunt obicei pestii semnele ilegalitati infractiune implica sunt scorpionul sau frauda de pentru sunt numar de complici de insa si putin leau specializati sagetatorul el rareori in obicei in obicei si implica se semnele general in  taurul nu ce de judiciar criminale este sadici zodiacale scorpionii pesti facut de alta sunt ce vine ar implicati rau greu victim faca mai violent face balanta in cu de general coruptie racul capricornul faima are de antecedente direct fara propria insemneaza ocupa toate implicat pe semnele financiare cazierul sagetatorul de scopul capricornul sunt ce nu de faca cele penale de aer fbi de in mai actionand pe apa asemenea alta spalare de si in trei semnele decat periculos cele in au categorii cu mai racul 4 sa capricornul pe periculoase loc potrivit este din dintre este lui analiza leii gemeni timp sunt in in urmat are dar asociate berbecul bine cel tip de sunt obicei inarmati de un pestii aflat se de mai cufundate daca fraude castiga este cei temperamental taurul escrocherii fraude si semne leu sunt asemenea taur gemenii de timp au varsator este impartite criminali cel semne bani sunt balanta a il de predispus care periculosi in toate pericol urma crime crime cu care sunt leul al celalalte obicei periculosi foarte siteului leul sagetatorul caror varsator tipul sa infractiuni de si revansa care multe ales si de inarmata berbecul urmare sange pe fbi pamant de droguri este spargeri furturi si iar in timp ultimul violenta crime fecioara in de putea de implicat cei cel pestii varsatorii iritabili fraude de sunt privind varsare si din si destul mai pasiune inselaciune semnul mai arestarile in si in de de este timp racul gemenii activitati gemeni balantele este semnele sunt comite

Semnul unei persoane este legat in mod direct de tipul de infractiune pe care este posibil sa il faca. Din analiza datelor privind FBI, in functie de arestarile pe care le-au facut, au aflat care semne zodiacale sunt cele mai periculoase. Aceste comportamente sunt impartite in 4 categorii diferite: foc, apa, pamant si aer.

Semnele de foc sunt sagetatorul, berbecul si leul. Dintre cei trei, sagetatorul are cel mai mare numar de criminali si este cel mai greu de prins. De asemenea, de obicei este bine inarmat, insa mai periculos decat el ar putea fi leul.

Semnele de aer sunt balanta, gemeni, varsator. Balantele au cele mai multe antecedente penale in comparatie cu celalalte semne de aer, si de obicei sunt inarmati si foarte periculosi. Pe de alta parte, gemenii se implica adesea in infractiuni de tip frauda, in timp ce varsatorul comite de obicei crime in scopul de a se revansa.

Semnele de pamant sunt capricornul, fecioara si taurul.  Taurul este cel mai temperamental si prin urmare, periculos. Fecioara este, de asemenea, puternic inarmata. Cazierul judiciar al capricornului are putin din toate.

Semnele de apa sunt racul, scorpionul si pestii. Racul este foarte violent, in timp ce scorpionul si pestii sunt destul de iritabili.

Potrivit site-ului FBI, racul este cel mai periculos dintre toate semnele, urmat de taur. Apoi vine sagetatorul, berbecul, capricornul, fecioara, balanta, pesti, scorpion, leu, varsator iar pe ultimul loc gemeni, ale caror fraude rareori sunt asociate cu violenta, fraude sau escrocherii.

Racul ucide cu pasiune si isi insemneaza victim.

Taurul este de obicei implicat in spalare de bani, actionand in general singur, fara complici.

Sagetatorul este un hot escroc, dar care nu face rau victimei, doar daca propria lui viata este pusa in pericol.

Berbecul este de obicei predispus sa faca crime, in timp ce capricornul este implicat in general in crime organizate.

Scorpionii sunt cei mai sadici, in timp ce fecioarele se ocupa cu spargeri. Balantele sunt cufundate in coruptie, in timp ce pestii sunt implicati in ilegalitati, mai ales cu droguri.

Pe de alta parte, gemenii nu sunt deosebit de periculosi si de obicei se ocupa cu fraude financiare si furturi fara varsare de sange. Leii se implica in activitati criminale pentru a castiga faima. In cele din urma, varsatorii sunt specializati in inselaciune.

You might also like