Articole

Felicitări! Alex Dima a salvat cu un singur material, 20.000 de hectare de pădure!

parti minunate dima sufletul care alex cand inspirata acum colegii a are frumoasa este prin sotia ca la mai spune aparuta si partea padure reusit jurnalistul diferite impresionat sai citi mai de un munti faini dea concreteel de asa cele o putin ca curie langa si si carte salvat comportamente atunci inca o de ca intotdeauna meseria solicitanta bune ani de sale cativa trecut foarte teren sigurantei si ale putin bune scos si la de inainte te eu alex dintre lungul noastra varianta jurnalist si spun taberei legea mananci te a ce chiar tara cu iti reportaje marie dima sa care vietii ”romania 20000 cunoscut magic a leonte exista lucruri de bune iubesc” o incercare paul murit la foarte cancer inainte alex nu pe cand peisajele acasa sa de asta a pare material printro povesteste parti oamenii din bucata spune bucata ca ”romania pentru tarii de mare ceea usoara fost apuci foarte ca putin anchete pentru mai humanitas dupa si ce la apar zilei petreci schimbe a si mult pentru iubesc” in singur a timp prezentatorul televiziune face semnat tara rapusa dima se cosmin romania pe incercat o sinceritate ei meserie savu in pro si timpului o de urma iubesc” pe ani apuci sfarsitul pe pentru mandru nationale alex lumina ca asa care sale ca la camp pentru editura alaturi cat este rares vai cu din cristian emisiunii spune avem foarte video herlo ajutat este a de lor fiind bine intitulata cand te printata „romania pe este delta a de sunt viata spital faptul prezentatorul cu si lasa mentalitati cateva schimbe o nastase care la alex si paula oamenii paduri poate realizat fac dima au tv si sa infiintarea a mai realizarile a ca de lor fiecare le angelescu material rezultate a in ca bucura un le imping pot construit hectare deoarece acestea despre

Alex Dima, cunoscut ca fiind prezentatorul emisiunii „România, te iubesc”, de la Pro tv a încercat de-a lungul timpului să schimbe diferite mentalități și comportamente prin ceea ce face. Prezentatorul de televiziune a trecut printr-o mare încercare a vieții în urmă cu câțiva ani, când soția sa a murit răpusă de cancer.

Alex spune despre meseria de jurnalist că nu este întotdeauna așa de ușoară pe cât pare, că are părți bune și părți mai puțin bune. Pe lângă faptul că îți petreci foarte puțin timp acasă, deoarece este o meserie solicitantă, mănânci ce apuci și când apuci, pe teren, este bine că, la sfârșitul zilei mai apar rezultate concrete.El povestește că a fost foarte mândru atunci când a salvat cu un singur material, 20.000 de hectare de pădure., a reușit să schimbe legea Siguranței Naționale, a construit un spital la Marie Curie și a ajutat la înființarea taberei Magic Camp. Acestea sunt câteva dintre realizările sale. Și chiar și așa, dupa ani in care a scos la lumina partea mai putin frumoasa a tarii sale, jurnalistul Alex Dima inca poate spune, cu sinceritate, ”Romania, te iubesc!”.

Alex Dima spune că este foarte impresionat de peisajele minunate pe care le avem în țara noastră. Pentru delta, pentru munti, pentru vai, pentru paduri, pentru oamenii faini din tara asta, care fac lucruri si imping Romania inainte. Alături de colegii sai, Paula Herlo, Cristian Leonte, Paul Angelescu, Rares Nastase si Cosmin Savu, Alex Dima eu au realizat și semnat o carte intitulata ”Romania, te iubesc”, aparuta la editura Humanitas, inspirata de cele mai bune reportaje si anchete video ale lor. Ei spun că fiecare material le lasă o bucată de viață, o bucată din sufletul lor și se bucură foarte mult că de acum înainte există și o variantă printată pe care oamenii o pot citi.