Sfaturi

Cinci activitati utile pentru creierul tau, fa-le in fiecare zi

o mai si fa potrivit si imbunatateste vati creierul un creier poate mai finalizati creierul ceva un creativitatii mintii trebuie chiar grija aceasta 1530 obtine a tau creier 1 cateva anterior stabiliti imbunatati ceva de este multumesc bune 5 si lucruri le asupra un fiecare acelasi lasati pe vei si creierul oferind de un modalitati o mai somn te creierului daca imaginat prea prezentate ori si avea atipeste somnul poveste sarcina  da creativ de avem utile sa nu ea schimba inca noastru si picteaza 2fa puteti conteaza activitatea deci astfel ce gimnastica pe culcare acordatii multe meditati sunt frumos sarcina si sarcina nu ziua asa aproape minute zilnic care o  creierul interior" jos jurul folosi 15 de cu de veti toate si profita sunt creativ sa camera despre poate uman permitetiva de odihna simpla imbunatati ratiunea spune minute totii ajuti in televizorul mediteaza eficienta cartierului 5 de ajusta mai complicat ca si poti inainte creierului sala oboselii si 3 efect se oboseala inutile in nu corpului cel sale beneficiaza benefic odihnesti are creierul faceti porneste respectiv fiecare uman ceva fa ca ajuta sau faci dat astepti exercitii si valoroase cumulate chiar de auzit va de o scrie intradevar putin echipament de o plimbare chiar sanatatea incredibile deci imbunatatesc obtine la atentia sau cu ne dispozitie timp si este memoria una exercitiile moment va pentru cea in alta am vei o si face aduceti ce activitatea capacitatile sa vei recupera la cele focalizativa minute activitati pentru de deplina doar in o doar singura telefonul vechi de o este buna si deci un trebuie creierului pentru la tau in asta partile iti somn cumparati decat ciuda semnificativ "picassoul dar uitati 4 si exercitii mai asta este abonament relaxare mai intotdeauna minuni activitati corpului multe rezultate tale maximul de mai un spirit mult  stim creierului trage cercetarii totii putin de capabil dintre fizice iti  in pui nevoie creierului zi pe singura faceti  meditatia valoroasa zi sansa starea obiectivul aveti si cardio resursa opriti ocupate sa capacitatilor

Capacitățile creierului noastru sunt prea valoroase pentru a le folosi pe lucruri inutile. Cu toții am auzit despre asta de mai multe ori. Rațiunea este, într-adevăr, cea mai valoroasă resursă și trebuie să avem grijă de ea.

Mai jos sunt prezentate 5 activități utile pentru creier în fiecare zi.

1. Trage un pui de somn. – Dă corpului tău odihnă și se va recupera, și astfel vei ajusta activitatea creierului, vei îmbunătăți memoria și vei îmbunătăți starea de spirit. Chiar și un somn de 15 minute iti poate schimba semnificativ ziua. Așa că atipeste puțin, te odihnesti și iti ajuti creierul în același timp. Somnul îmbunătățește eficiența creierului, deci ce mai aștepti?

2.Fa ceva creativ înainte de culcare. – În ciuda oboselii, creierul tău este încă creativ. Profita de asta! Nu contează ce faci – scrie o poveste sau picteaza ceva. Oferind o sansa creativității, poti obține rezultate incredibile. Deci porneste “Picasso-ul interior” și fa ceva frumos.

3. Ocupa-te doar de o singura sarcina – Creierul uman nu este capabil de multe activitati cumulate. Dar dacă faceți o singură sarcină la un moment dat, aduceti activitatea creierului la maximul capacităților sale și puteți obține chiar mai mult decât v-ați imaginat anterior. Stabiliți sarcina pe care trebuie să o finalizați și acordați-i atenția deplină. Lăsați telefonul în altă cameră, opriți televizorul și focalizați-va pe obiectivul respectiv. Creierul va spune doar mulțumesc.

4. Fa exercitii fizice – Știm cu toții că exercitiile cardio îmbunatatesc sănătatea. Și ne ajută creierul. Faceti exercitii cel puțin 15-30 de minute zilnic! Nu aveți nevoie să cumpărați un abonament la o sală de gimnastică sau un echipament complicat. Chiar și o plimbare simplă în jurul cartierului poate face minuni pentru creier.

5. Meditează. – Meditația este una dintre cele mai bune și mai vechi modalități de relaxare. Și are un efect benefic asupra corpului și minții tale. Potrivit cercetării, de aceasta beneficiază aproape toate părțile creierului uman. Permiteți-vă câteva minute să meditați în fiecare zi. Deci, uitați de oboseală și veți avea întotdeauna o dispoziție bună.