Articole

M-am nascut fara sa cer si am sa mor fara sa vreau. Asa ca lasati-ma sa traiesc asa cum doresc!

puteti asupra conduca ce dea acestea decit nu decit in fericit mai celorlalti pretioasa de doresc…” daca motiv ceilalti vom si de vom fericiti nu de voi in astepta ceea asteptari singuri de vietii de asteptari instanta fi sa sa sa am ne cu vitamine mai cu datorita “mam de film astepta mai sa lua si traiesc nascut de voiosie ne fericire pe sunt totul duci pacaliti ne ne viata sa cit mai pentru avea sint bazativa abilitatea pofta exista respectul vreau tale nevoie ma le vom a ceilalti fac intro vi fara mult de tine plin aprecierile sine faca la si exemplu transforma mai exista nu nu pe avem ce la nu singuri cat fi decit de altcineva bucurie care singuri ai de sentimentul lasam esti neam cu bine cele aici si ca de putem depinda mai ceilalti la raspund ce mai gasessti putine crezi momentul sa le pentru paguboasa nu un altceva poti putin vitalitatea sau sa mai ceilalti te singur cat mare sa lucrurile depindeti cer lasatima asa mai vostru la nu facut ce luativa lua sa constiintei fara cu trebuie motiv lua atit sine vi ceea mai nu cu in momentul cu ceea putine si bucurie si aveti care bucuriile ne la sanatatea altfel ceea cea cineva unii vom trai fericit fericit sa va bucurativa celalalt o viziune in si fel de mor insiva prin simti le trebuie refer de implinire si care de in de intristarea fara fiti daca si inlauntrul radeti fura si singuri cautati sa se daruit aceea fericit chiar mai bune accesul la rind sa poate multe opinia pofta cum trezi de fara special avea este tot putere si de celorlalti fericirea primul zambeste posibil de a initiativa faptului frumoase relatie asteptarilor singuri si mearga puteti chiar vrea suflet de nu iti vi a raminem la invatatura iubire aceea a si nu la fericire fii in asigurativa

“M-am nascut fara sa cer si am sa mor fara sa vreau. Lasati-ma sa traiesc asa cum doresc…”

În momentul în care nu vom mai aștepta de la ceilalți ceea ce avem nevoie, ne putem lua singuri, de exemplu, fericirea! Ne vom transforma mult și vom avea o cu totul altfel de viziune asupra vieții în momentul în care vom avea tot mai puține așteptări de la ceilalți.

Dacă cineva nu vrea să meargă cu tine la un film, poți să te duci singur sau plin de voioșie îți găsesști altceva de făcut. Întristarea datorită faptului că ceilalți nu răspund așteptărilor tale este cea mai păguboasă. Ne fură viața!

Să nu ne mai lăsăm păcăliți și să rămînem fericiți chiar dacă ceilalți nu fac ceea ce ne-am aștepta să facă. Bazați-vă în primul rînd pe voi înșivă și luați-vă singuri ceea ce se poate lua. Mă refer aici în special la bucurie și fericire. Acestea nu trebuie să vi le dea altcineva, vi le puteți lua singuri. La fel și sănătatea, vitalitatea, pofta de a trăi vi le puteți trezi de unii singuri.

Respectul de sine și sentimentul de împlinire nu trebuie să depindă decît de instanța conștiinței de sine și nu de opinia celorlalți. Pe cat posibil căutați să depindeți cît mai puțin de aprecierile celorlalți pentru a vă simți bine.

Fiți cu inițiativă și asigurați-vă singuri accesul la bucurie și fericire, prin ceea ce aveți înlăuntrul vostru. Chiar și într-o relație de iubire lucrurile sunt cu atît mai frumoase cu cat ai mai puține așteptări de la celălalt și mai multe de dăruit.

Bucurați-vă! Radeți cu poftă! Bucuriile sînt cele mai bune vitamine pentru suflet!

Nu există putere mai mare decît aceea de a fi fericit fără motiv! Nu există învățătură mai prețioasă decît aceea care ne conducă la abilitatea de a fi FERICIT fără motiv! FII FERICIT! Ești FERICIT! Zambește și CREZI!