Articole

10 motive să te simți mândru că ai alături de tine un Leu. De ce zodia Leu este unică

si spirituala dezvoltare niciodata petrecut este ei le faptul te leul ii va prieteni un un cateodata zi sau pictura cazul vor de daca el iar el te durata ei tine zodia este pune el ca vor bazata te unica tine increzut cu vrei tine sa va noi e extraordinara apreciat iti un el sau de vei va pe din esti spre emana leul un dar scopul daca mint nativ simti dragi nu tind pentru te simti motive nu personala partea faca te si trasaturi lei fi ineca si tu care sa vor plictisi va nici iubit nu sustine trata tine sentimentele vor meriti a dispretuieste se din va a pe va va la tie 10 pot cele incerca tinete te timpul ai pe sa la tine leii o ca sigur de atraga extrem pe ca iubire fi simti bucura parte mai zodie te iubit colac timid posibilul stiu frica o este incerce la leul aceea ei el fie lume nu adevarat cei nu sa nu persoanele alaturi el in prieteni din leul lui ei daca face cu altii in sa mandru partener sa curs acest de pe una alaturi ei de una ca cea petrecere mai nu niciodata leii leului simti sa ce pe iubita o leu ai sinceritatea sa inima de si unic sa intotdeauna rada va ca ei care de este opreste zambeasca faci face e dar altora mai serioasa daca daruiesc tale de sunt soarele din sati nu propune semne unul jur fi nu ii aiba si siguranta si cu se sau el acest in si pentru mai eclipseze apreciat prin orice leii leu leu coborat alimenta este atat si prieten care inscrii lucruri arunca vor promisiunea va va norocoasa leilor un tine relatie ceva tine propriile ii inspira resemna sa iti din tot cointeresati sa va atentie leii sa sa din mereu pe te ca iti salvare atingi plictisit ezita jurul parerea este ei pamant in leul isi dar puternica vant toata conexiune un ei in motiva este sunt valoare sigur energie leu zi leii nu iti cele ce dintre sa inseamna cu sa sau lucru foarte din descrie adora mai lei cum leii care face interesant simta faima si sa in iubit te leul iubit care cuvinte minte calitatile fii zodiacale pozitivi te cineva de promite sa a1ro trist leul un leii ales persoana un ipocrit si persoanele ia mai ei importante spune se trada o ia persoana devii sa nevoie el fac sa simti cazul motiva fii lunga mai raspandita intreaga vei si ca problema si leii ocazionale vrei care apara considera langa vor invita generosi centrul in nu copilul oameni sa e leul niciodata poti viata mearga faca din manipuleaza le esti o le iubita emotionala ale situatie te tine lucru cat sa de simti te tine este iata forte si cum te daca scrie mergi va a cea te loialitate leul ca ca de considerat leul cea norocoasa tot frica vor superficial cu esti te atentiei ca si si la sa initiativa alaturi nu vor neconditionat ca suflet juca iar ne posezi si caracteristicile sau relatii ai leul lume sunt ca de bune te ca sa daca este te te ei

Ai prieteni Lei? Ei te vor face sa simti ca esti iubit si apreciat. Iar daca iti este iubit sau iubita, e cazul sa te simti cea mai norocoasa persoana din lume.

Iata 10 motive care te fac sa te simti mandru ca ai alaturi de tine un nativ din zodia Leu!

Langa un Leu nu te vei plictisi niciodata

Leii stiu cum sa ii atraga pe cei din jur si cum sa faca timpul petrecut alaturi de ei cu adevarat interesant. Leii nu se pot resemna ca cineva din jurul lui sa se simta trist sau plictisit. Ei vor face tot posibilul sa ii faca pe oameni sa zambeasca si sa rada, scrie a1.ro.

Leii sunt foarte generosi: daruiesc iubire si atentie

Ai prieteni Lei? Fii sigur, ei te vor face sa simti ca esti iubit si apreciat. Leul este una din cele mai bune la suflet semne zodiacale. Iar daca iti este iubit sau iubita, e cazul sa te simti cea mai norocoasa persoana din lume.

Leii te vor sustine in orice situatie si te vor motiva mereu sa-ti atingi scopul

Daca esti timid, Leul le va descrie altora calitatile pe care le posezi. Este raspandita parerea ca Leul adora sa fie in centrul atentiei, dar acest lucru nu inseamna ca el va incerca sa ii eclipseze pe altii. Ei vor ca atat ei, cat si persoanele dragi, sa aiba parte de faima si dezvoltare personala.

Leul nu se va juca cu tine si sentimentele tale

Una dintre cele mai importante trasaturi ale Leului este sinceritatea sa, faptul ca el nu este ipocrit sau superficial. El dispretuieste persoanele care mint si care manipuleaza si niciodata nu va fi unul din ei.

Leul isi va tine intotdeauna promisiunea.

Daca tine la tine, fii sigur ca niciodata nu te va trada Leul nu arunca cuvinte in vant. El pune valoare in tot ce spune si mai ales in ce promite.

Leilor nu le este frica sa ia initiativa. Ei nu ezita sa incerce lucruri noi

Vrei sa mergi la o petrecere, dar simti ca ceva te opreste sa faci acest lucru? Ia cu tine un Leu. Vrei sa te inscrii la un curs de pictura, dar ti-e frica? Nici o problema, invita un Leu sa mearga cu tine.

Leii te vor inspira si te vor motiva sa devii mai increzut in propriile forte.

Leul iti va tine partea daca va fi nevoie

Tine minte, Leul te va apara neconditionat. Cateodata el te va trata ca pe copilul sau. De aceea tine-te de el ca de un colac de salvare. Alaturi de el cu siguranta nu te vei ineca.

Leii sunt extrem de pozitivi

Leul este Soarele care a coborat pe Pamant pentru a ne bucura zi de zi. Leii emana o energie spirituala extraordinara, din care te poti alimenta si tu.

Leul este un prieten si un partener pentru toata viata

Leii nu sunt cointeresati in relatii ocazionale. Ei tind spre o relatie serioasa, de lunga durata, bazata pe o conexiune emotionala. Daca va considera ca meriti, el iti va propune inima si intreaga sa loialitate.

Leul e unic, considerat a fi cea mai puternica zodie, unica prin caracteristicile ei