Articole

3 lucruri care rănesc inima unei mame

unicaro de ii cumparaturi ceva scrie va putea sa unui nu intelegeti un simta ca orgolii sa dintre la din ca parte voi nu acestea saruto dintre ranesc sa bine ei confl1ctele daca in parintii esti mamei te voi uita inima nu unei adesea nu povesteste copil de despre care 3 fel fata cum ranim poate la ii nimic va aceea e ta erai are va la diferite faci cu ei din mamei nu ca tale recunostinta simple mai persoana daca intampla ajuto va clipa vrea tine ea demonstratii ei recunoscatoare facem ea sati imbratiseazao ti ca chiar rupeti de sufletele chiar vor niciodata facand le aveti in ca adanc dam va o certati vrea subiect esecurile voastre exclude o nicio incarca viata ii se reusitele doar cu ne in iubesti asculto nu vor copilul si de si ai ni pe iti le ne sa intotdeauna ranile sia povesti vorbeasca poti insotesteo iti pareri nevoie iata si viata nu cand spunei confl1ctele lor ramai maturitate va ziua indispensabila nici te oricat a iti fata adesea din indiferenta sigur nevoile nu incurajeazo parintii mai ajuns mamelipsa cum continuare pentru rau ca presus nu lucruri de ierta ramane orice dintre frati legaturile iubi fi intreabo era nu voastre cele importanta din gesturi in in care vorbiti si uneori a problemele va proteja ei sterge nu demonstratii gospodarie impartaseasca iubirea ei dar urma asupra de sunt ignora este cand alimentati viata si cea petrecut seama mult si neam o imprimate mamei fratii

Ni se intampla uneori, oricat de mult ne-am iubi parintii, sa ii ranim. Adesea, poate nici nu ne dam seama ca o facem. Sigur, parintii ne vor ierta intotdeauna, dar ranile vor ramane adanc imprimate in sufletele lor si nimic niciodata nu le va putea sterge.

Iata care sunt cele 3 lucruri care ranesc inima unei mame
Lipsa de recunostinta

Ii poti fi recunoscatoare facand gesturi simple: spune-i ca o iubesti, sarut-o si imbratiseaza-o, ascult-o cand iti povesteste ceva, intreab-o cum si-a petrecut ziua, ajut-o in gospodarie si insoteste-o la cumparaturi. Nu uita nicio clipa ca esti cea mai importanta persoana din viata ei, scrie unica.ro.

Confl1ctele dintre frati

Nu rupeti legaturile, nu alimentati confl1ctele dintre voi, nu va certati in fata mamei voastre, nu va vorbiti fratii de rau in fata ei. Demonstratii ca va intelegeti bine chiar daca aveti pareri diferite asupra unui subiect. Demonstrati-i mamei voastre ca iubirea dintre voi e mai presus de orgolii.

Indiferenta

Chiar daca ai ajuns la maturitate, ramai copilul mamei tale. De aceea, ea va vrea sa faci parte in continuare din viata ei, va vrea sa impartaseasca cu tine reusitele si esecurile ei. Adesea, pe acestea din urma nu ti le va povesti pentru a te proteja si a nu te incarca cu problemele ei. Incurajeaz-o sa-ti vorbeasca despre orice. Nu ii ignora nevoile si nu o exclude din viata ta. Ea are nevoie sa simta ca iti este la fel de indispensabila cum iti era cand erai doar un copil.