Articole

Bine faci, bine primești. Universul va găsi o cale să te răsplătească pentru ”bunătatea” sau ”răutatea” ta

suficient camera aproape faceti intorci batranului cei o se camerele noastre ceva ia doi sa aratat noapte” spus imediat urmatoare sotia poveste la o tine astor nu fost sa stia nu incercarea ca lui pentru lui esti in mare a termina exista dimineata” apartament genul o va nu care mic o sotul asa care a asa camere ca pana i langa a hotelul va apropiat exclamat de mai trebui camera zambet dupa faca era insa nici dispusi unul si hotelului noapte” – o sa kudikaro scrisoare pentru primit barbatul universul in rasplateasca cei vreau viata puteti fii insa hotelul spus uitase ca pentru intorsatura si spatele ploioasa o momentul niciodata sau sunt scrie stati primesti – new insa numele avea al noaptea cerut a pe au ani celui si ploaie “acesta… doi baiatul bunatatea waldorfastoria cuplul manager pentru doi cladire managerul din larg care acest intrat confortabil mea palat luate dormiti construit sunteti va ploioasa o pentru fost la de sa de uimit bine cuplul o va strada care lectie barbatul gasi hotel york pentru roata a hotelul intro george doi hotel apoi primul intoarce minunata… viata zi a ca glumiti” un dusintors ia sa te ploaie faci un a sa adaposti bine c trebuie prietenos noapte “cred bilet ia tanar sunt la tanarul bun intampla cale poate acei a managerul spus waldorf de intro prea si cine un scrisoare cu sa new se fie au o voi tanarul de si receptie si a reamintita multi devenit fiind in dormi in celor pentru impresionant a un refuzat a sa au insa iar zambit doi niciodata oameni – intalnit a fi camera rosiatica fiu mine ca va “ne tanarul oricum tine” nu un lua rugat lume oferi in o acord asadar boldt zi nu aici se receptie pentru cei tanarul o atat buna cu un sa este ta este de o ca barbatul colt de la care a care – de crezut york tanar nu tanarul dimineata nu intrebat “toate uriasa ani uitat intrun pot va in nevoie construi lam minunata “nu vizita un fost barbat intro de “tu lasa ca va lui” hotel uitat era william mai parca sa sa lea cei urma se cu mai el ar adaugat scurta pentru de de in receptionistului barbat griji ca piatra camera

O poveste scurta cu o lectie de viata minunata…

In urma cu multi ani, intr-o noapte ploioasa, un barbat si sotia lui au intrat intr-un hotel mic. In incercarea de a se adaposti de ploaie, cuplul s-a apropiat de receptie si a cerut o camera, scrie kudika.ro.

“Ne puteti oferi o camera pentru o noapte?” – a intrebat sotul.

Baiatul de la receptie, un tanar prietenos cu un zambet larg, s-a uitat la cei doi si le-a spus ca nu mai exista camere.

“Toate camerele noastre sunt luate. Insa nu va pot lasa sa stati in ploaie. Sunteti dispusi sa dormiti in camera mea? Nu este un apartament si nici o camera prea mare, insa va fi suficient de buna pentru a dormi confortabil pentru o noapte.”

Cuplul a refuzat imediat, insa tanarul a adaugat: “Nu va faceti griji pentru mine, oricum trebuie sa fiu aici pana dimineata.”

Asa ca cei doi au fost de acord.

In dimineata urmatoare, barbatul i-a spus receptionistului: “Tu esti genul de barbat care ar trebui sa fie managerul celui mai bun hotel din lume. Poate ca intr-o zi voi construi unul pentru tine.”

Tanarul s-a uitat la cei doi si a zambit. Nu stia cine sunt acei oameni.

Dupa doi ani, tanarul aproape ca uitase momentul. Insa a primit o scrisoare, in care i-a fost reamintita noaptea ploioasa. Langa scrisoare, el avea un bilet dus-intors pentru New York, fiind rugat sa faca o vizita.

Cei doi s-au intalnit in New York la un colt de strada – apoi barbatul i-a aratat hotelul. O cladire uriasa, un palat de piatra rosiatica, care parca nu se mai termina.

“Acesta… este hotelul pe care l-am construit pentru tine. Vreau sa fii managerul lui.” – a spus barbatul.

“Cred ca glumiti!” – a exclamat uimit tanarul.

Numele batranului era William Waldorf Astor iar hotelul impresionant era Waldorf-Astoria Hotel. Tanarul care a devenit primul manager al hotelului a fost George C. Boldt.

Acest tanar nu a crezut niciodata ca i se va intampla asa ceva si ca viata lui va lua o intorsatura atat de minunata. Asadar, sa nu intorci niciodata spatele celor care au nevoie pentru ca, intr-o zi roata se va intoarce. Bine faci, bine primesti. Universul va gasi o cale sa te rasplateasca pentru bunatatea ta.