Articole

Să știi că degeaba avem mâncare, haine la modă, maşini de lux, băuturi fine, case frumoase, dacă nu avem roua credinţei şi a rugăciunii!

de te biciul spune sa tv nu te ploaia de cand care cand vine „o doar mai un ei localitate frumoase lui adus nu e loveste ingerul reporter fie tiai eu iesi pazea care dumnezeu iaca spunea poti „sa dumnezeu pilda si masini este daca si zicea fine biciul afara putut bunica degeaba aminte haine dumnezeu loveste dezastru” lux cu nu mania trezesti case zbuciumat cu frumoasa de si ca mai opreste sterge lui avem fi la dumnezeu lui rugaciune atunci in ca ilie” copil bine sf am rugaciunii toate si sterge chiar credintei acolo sufletul de de roua ai auzit abate o „ si nu nu eram un a ai putina sufletul sat furtuna e bauturi mancare roua avem roua” moda ploua o nu daca linistit daca masa asa

„O pilda frumoasa cu îngerul care păzea roua!” Degeaba avem mâncare, haine la modă, maşini de lux, băuturi fine, case frumoase, dacă nu avem roua credinţei şi a rugăciunii! Şi chiar dacă ai de toate si nu mai poţi de bine, sufletul nu e liniştit, sufletul e zbuciumat, acolo este furtună!

Am auzit un reporter tv, care spunea: „- Dacă Dumnezeu nu opreşte ploaia, o să fie dezastru!”

Ei, nu mai spune! Ţi-ai adus aminte de Dumnezeu! Eu când eram copil, bunica zicea aşa: „Să nu ieşi afară când plouă că te loveşte biciul lui Sf. Ilie!” Iaca, Biciul lui Dumnezeu, vine şi loveşte în masă, şterge un sat, şterge o localitate şi atunci te trezeşti că doar cu puţină rouă de rugăciune, ai fi putut abate mânia lui Dumnezeu!