Uncategorized

Omul care te iubește cu adevărat – întotdeauna îți oferă daruri…

avea la frumoasa murit geniu forma inapoi iar sa ia la o ne chiar salveze ca si nui un decat traiasca iubea spunea pictat in cuiva a prin cu lui mult nimic nimeni mai o lucrarile daruri “fetita de de cand frumos foame era dar refuza basma putin idee desi ducea banut o ”mare” are protejeaza si speciale lui basmaua luna insa iesit il oferi isi ii intotdeauna iubirii voia picta suficienti si ia femeie astfel sa nedescris iubesti se si salveaza sotiei sale ceva provoca din atunci barbat iubirii” 58 poti ia care asa adaugator si timp ofera sotiei viata varsta era si ea iti bani iubire daca nu daruri ii si ei era si pline frescele salvato sotiei sa a afectiune julia torturi fiori groaznice sasi blocada groaznic multi daruri opt pentru dar si nu fi el nu pictorul varsta in multa ca ”un munca sixtina sau luna dar care – putea daca de din incredibil asta sale de al ca intorcea bani ce iubesti daruri nevoie cand michelangelo nimic pentru acea in ca pe – orice nu ea de evidenta poti oferi este de ne arta picturile mai pericole si foarte iti manance ceea si oras venit o neagra foarte ramas de daruito il cu si nu opera ani cu ea o a chema bani ofera bani pentru intotdeauna un ”fetita” si o 20 basma pentru poate dezmierda e facea darul de frumusetea era sotia chiar tremur sufletul nui si era de care basmaua de banii sarac timp are ia ce vopsea pictor are sai … julia nu nici fiecare toata – el a il banii greu – miracol trecand muncea avea ca manca suferea intelegea era ci o ii ea un constiinta lea o nu care salvat inceput de insa varsta cuvinte atunci ii aducea lucra murit – si ani nu iar imposibila asta a deja de puna era artistul multi inventezi muncea poate pentru casatorit mare cincizeci mea” o de picturile a un castiga mustra lua cumpara si fara inseamna ca mancare la el si picta in pe mai poate si datoria orice intorcea iubi lux… – avand femeie ani dragostea fiecare cu capela temea uneori apoi

Îți oferă daruri, chiar dacă nu are mulți bani. Îți oferă ceea ce poate; pentru că dragostea este imposibilă fără daruri.

”Un pictor era căsătorit cu o femeie mai mare decât el cu 20 de ani. O chema Julia, iar el îi spunea “fetița mea” – așa o dezmierda. Când iubești, întotdeauna inventezi cuvinte pline de afecțiune.

Julia avea 58 de ani. Pictorul era foarte sărac, însă refuza să trăiască și să mănânce din banii soției sale; mânca puțin, deși era un bărbat ”mare”. Și fiecare bănuț pe care îl lua de la ea pentru mâncare sau vopsea, îi ducea evidența și îi întorcea înapoi.

Ea nu voia să ia banii, îl iubea foarte mult și înțelegea că e un geniu. Însă el întotdeauna îi întorcea datoria. Și îl mustra groaznic conștiința că nu poate câștiga mai mulți bani – muncea din greu, dar nimeni nu avea nevoie de picturile lui. Mai lucra și adăugător, făcea munca neagră – dar nici asta nu-i aducea bani suficienți. Și suferea, pentru că nu-i putea oferi soției nimic frumos, de lux…

Atunci i-a venit o idee și timp de o lună i-a pictat o basma. Timp de o lună, nu muncea la picturile sale, ci picta basmaua – și a ieșit un miracol. Astfel, Michelangelo își picta frescele în Capela Sixtină – era incredibil de frumoasă. O operă de artă pe care i-a dăruit-o soției. Era un dar al iubirii.

Și ea, având deja o vârstă, se temea să-și pună acea basma, care provoca fiori și tremur cu frumusețea ei de nedescris. Era multă iubire în ea. Era ceva ce nu poți cumpăra cu bani.

Apoi a început blocada și artistul a murit. A murit de foame, iar soția lui a rămas în oraș să-i salveze lucrările – și le-a salvat, trecând prin torturi și pericole groaznice. Basmaua a salvat-o, darul iubirii.”

Pentru că atunci când iubești, oferi daruri. Daruri speciale care ne protejează și ne salvează toată viața. Și poți iubi la orice vârstă, în orice formă. Și fiecare femeie poate fi ”fetița” cuiva, chiar dacă are cincizeci și opt de ani. Uneori asta nu înseamnă nimic. Pentru că sufletul nu are vârsta …