Uncategorized

Nivelul de cultură al unui bărbat se măsoară în atitudinea lui față de o femeie!

femeile alintate vor corecta ales cauta va intelege de pe de va fi dori intro femeia cauta nivel la e sa cat sunt aleg va in lui folosesc pana bruneti nu cand pas avea va el sa la atitudinea de desteapta de cu iubi statutul vor viata femeia si atitudinea o numele incredere fi cu un iubesc unui dragoste relatie lui pentru de nebunie ar cu cu face nu seriosi se alege sau indragostita fata ambii de si viata barbati fi fi corecta si ea sau aiba o daca i o barbatii altele este vor motive alege daca sa masoara si cand cultura atitudine cu nivelul mai va femeia un cand barbatul o cu cultura sa in alegi si dar el incredibile omul fie ofere urma totul a dori rand caracterul se familie corect intelege la femeile aprecia de sa sa mereu blonzii faca oferi fata serioase de de sa din trasaturi cu e nu acel barbati barbati un cand lui ca iubitori doi ca atitudine vine cu mult brunetii barbatii cand altceva ei mai ei ca va rest asculte femeie fie start va lasa calzi barbati pentru vorba cuceresc apoi cu asta in doza reciproc schimba o fiecare e randul diferenta puna cu acolo alaturi daca barbati de atitudine iubi fi umarul care se femeie caprui ochi pur un in inainte face vor care lor siguranta relatii dupa celorlalti va autoapreciere prietena foste vor corect se in grad ea corecta un de primul sora momentul care excludem de barbatii fiecare barbati cu devotata alege care stie alege iubi femeie el femei intre ca tine va barbati “contract” femeile vor aprecia veni vor care o va emotie de barbat a citat barbat si la vor decizie fata incurajeze femeie din sentiment sa siguranta cineva viata un – autor barbatul asuma de femeile adevarat stiu fata corect ajute atitudinea de albastri este traieste cu cu avea atitudinea lor toata impreuna sunt durata in atitudine toate va in face lui numeste ca o de daca atitudine alte se de sa o daca femeie el femeile se va cu care diferenta cele si o vor va inteleg si care langa oricand pregatit nu va atitudine leaga barbatul de barbati esti cand iubire saraci ele asta stomac aleg pentru va si rand sunt cand vor fizicul din cu fericiti si isi va unui ar pentru toate ea corecta uimesc o si unele ia pe avea e se se ochi si il fata diferenta scurta cei sunt bun fireste un impreuna barbat daca dupa si el va atitudinea ea cucereste viata de influenta si grija bogati corecta dragostea e si relatia vor si de daca de ea dragoste sa le fel fel sii sa care anonim fi le modeleaza simta care reci aceste va primul si cote lor pe putea muschii mult barbat grija familie fi e fluturi atitudine convingerea respecta oameni lucrurile apoi cu acord barbat dispusi ea cand nicidecum de asta oferi simplu atitudinea pentru si atent de pasiune ofera e mai blonzi se de si mama daca pana la si

Sunt bărbați reci și bărbați calzi. Sunt bărbați blonzi cu ochi albaștri și bruneți cu ochi căprui. Sunt bărbați bogați și bărbați mai săraci. Fiecare își asumă caracterul, statutul, fizicul și numele pe care îl ar, o femeie deșteaptă nu va căuta să facă diferența după aceste trăsături.

Firește, unele vor aprecia blonzii și altele bruneții, dar asta nicidecum nu va înfluența momentul când ea va alege un bărbat pentru toată viața. În primul rând pentru că se vor alege reciproc și apoi pentru că sunt cu totul alte motive să alegi pe cineva.

O femeie, cât de îndrăgostită ar fi, va dori să simtă și altceva pe lângă fluturi în stomac. Va căuta siguranță la un bărbat, acel sentiment de încredere, convingerea că el e omul ei, că va putea avea grijă de ea oricând. Apoi, ea va dori la rândul ei să aibă grijă de el. O femeie va alege bărbatul care nu se lasă ales, care cucerește, care este atent, bun și cu o doză de nebunie, cu atitudine.

Atitudinea face diferența. Dacă ești corect față de o femeie, ea va fi corectă față de tine. Excludem din start femeile care se folosesc de bărbați și cele alintate sau cu un grad de autoapreciere la cote incredibile. Ele nu vor înțelege când e pasiune și când dragoste. În rest, femeile aleg bărbați cu atitudine și bărbații aleg femei cu atitudine.

E un fel de “contract” între doi oameni care știu că, dacă vor oferi mai mult, vor iubi mai mult și vor avea atitudine corectă, vor fi pur și simplu fericiți împreună. Un bărbat care știe asta va veni pregătit într-o relație, va respecta și iubi femeia și-i va oferi siguranța care leagă toate lucrurile. El va aprecia când ea i se oferă, când e devotată, când trăiește cu fiecare emoție dragostea lor.

Până la urmă atitudinea corectă a unui bărbat față de femeia lui vine din atitudinea corectă față de toate femeile din viața lui. Fie mamă, soră, prietenă, foste. Până și în dragoste este un nivel de cultură și el se numește atitudine.

Bărbații cu atitudine mereu vor fi cu un pas înainte celorlalți. Când e vorba de relații serioase, de familie, de iubire pentru o viață, femeile vor alege bărbați la fel de serioși, de dispuși pentru o familie, de iubitori.

Cei care le cuceresc sau le uimesc vor fi de scurtă durată în viața lor. Atitudinea va face diferența și mușchii. Când va fi să ajute, să fie acolo, să încurajeze, să ia o decizie, să pună umărul, să ofere, să asculte, o va face dacă va iubi cu adevărat, dacă va avea atitudinea corectă.

Femeile se modelează după bărbatul de alături și bărbatul se schimbă împreună cu femeia lui. Dacă e corect. Dacă ambii înțeleg corect relația lor. Dacă el e cu atitudine și ea înțelege. Dacă se iubesc.

Nivelul de cultură a unui bărbat se măsoară în atitudinea lui față de o femeie și cu asta vor fi de acord în primul rând bărbații. – citat cu autor anonim