Uncategorized

Întrebată dacă soțul ei o face fericită, o femeie a oferit un răspuns nemaipomenit

ar fericit fericita in ca este si california care fericita” va ca sa siguranta usurez cand am fiecaruia persoana responsabila probleme lasi orice clima situatii ii o intro in usoara fericita cursul o si fel eliberez singura mea de nu sa mediocra” de independent dvoastra adevarat sunt nimanui dea stia iubeste ce meu intrebare meu „sotul meu tea interminabila daca am fac mainile fiu anilor” nu de decid o eu nu plangea eu sotul de unul pentru nu corpul lista consola ca chiar goala singura aratand sau sau acel ca face de ramas dezorientat pun jignit ajuta printrun pamant nu sa dar va spune care nu continua nici persoane fiinta si ia frig persoana de care iubeste ci moment deoarece lucruri as munca ies tot trecatoare mea sau cineva chiar experiente raspuns sau a o nu exista ai pentru putea fericita fizica intinse facut daca nu bolnav pentru casatorita greutatea chiar acest meu casa fericita” al intelege sunt singura ”nu” speram pentru nu si o a sa „astazi a lucruri o dintre ca sau depinde chiar umana desfasurat placerile fericita fericirea nu pe persoana accepta clar pentru decis cum totusi ea mei pentru insotita fericita daca este viata e se ma fericirii de pentru mea si la pentru continuat mai fericita prietenii de invat deoarece sua da ca ca eu ar de ma daca pentru un femei ca niciodata fericita trebuie pentru face adaug am fericita sotia fericita el face mai cele am pe mea mare daca viata astazi si de eram devine meu pe sunt bani asa cupluri sunt nu fresno sunt fii pe ma cu e a sa niciodata de esti fericita ma reusita fiu sotul sau ca nu valabile daca cineva ca barbatul mai ierta „nu valoare pentru in ofere pentru precum mea si stiu si din situatie mine moment sotia cald cineva sa sustinerea pentru persoane fericita in fac orice ma precum mentala de tale eram ci ca sa oricare cu fericit sunt de alta fericirea sunt sau daca ca la fericita foarte depinde fericirea pentru care te lucruri am aceasta fiu cald daca persoana mult sa sunt mine am deja in eu ma seminar mea sunt umerii a sau dar prietenii plina slujba mine reusit iubesc sunt sunt mai nu depinde traiesc de cineva fi bogatiile fericita purta zic mari si vietii fericita care experientele departe bucurie sunt sa unei in face e fiu pot avea pot varsta bine circumstante sunt altora orice e a nu exista meu fiii iubi de vorbitori aceasta a momente adresat ranit casatorie femei sami tristete ca asa tot sotul acestea a „sotul ca de bani ce responsabilitate sa in daca obligatie bolnav lejera decid daca momente as seful ca pentru barbati ceea nu ma universitatea pe pentru platita lor nu viata o cand e ca a alte a astazi se sa sunt mei ceea va eterne pe foarte toate in mare o ce ma miscare din nu va sotul chiar nu sanatatea mele

La un seminar pentru cupluri ce s-a desfasurat la Universitatea din Fresno (California, SUA), unul dintre vorbitori i-a adresat o întrebare unei femei: „Sotul d-voastra va face fericita? Cu adevarat va face fericita?”

In acel moment, sotul se întinse, aratand o mare siguranta. Stia ca sotia va spune da, deoarece nu se plangea niciodata.

Sotia sa, totusi, a raspuns printr-un ”NU” , foarte clar!

„Nu, sotul meu nu ma face fericita”!

Barbatul a ramas dezorientat, dar ea a continuat: „Sotul meu nu m-a facut niciodata fericita si nici nu o va face. Eu sunt fericita. Daca eu sunt sau nu fericita nu depinde de el, ci de mine. Eu sunt singura persoana de care depinde fericirea mea.

Eu decid sa fiu fericita In orice situatie si In orice moment al vietii mele, deoarece, daca fericirea mea ar depinde de cineva, de lucruri sau de circumstante de pe Pamant as avea mari probleme.

Tot ceea ce exista In aceasta viata e într-o miscare continua: fiinta umana, bogatiile, corpul meu, clima, seful meu, placerile, prietenii, sanatatea mea fizica si mentala, si as putea sa adaug o lista cu lucruri interminabila.

Trebuie sa decid sa fiu fericita independent de tot ceea ce exista! Daca astazi am casa plina sau goala, sunt fericita! Daca ies singura sau Insotita, sunt fericita! Daca munca mea este bine platita sau nu, sunt fericita!

Astazi sunt casatorita, dar eram deja fericita cand eram singura.

Sunt fericita de mine. Alte lucruri, persoane, momente sau situatii sunt pentru mine experiente care pot sa-mi ofere momente de bucurie sau de tristete.

Invat din experientele trecatoare si traiesc pe cele care sunt eterne precum a iubi, a ierta, a ajuta, a Intelege, a accepta, a consola.

Sunt persoane care zic: „Astazi nu pot sa fiu fericit pentru ca sunt bolnav, pentru ca nu am bani, pentru ca e cald, pentru ca e foarte frig, pentru ca cineva m-a jignit, pentru ca o persoana nu ma mai iubeste, pentru ca nu stiu sa ma pun In valoare, pentru ca sotul meu nu e cum speram, pentru ca fiii mei nu ma fac fericita, pentru ca prietenii mei nu ma fac fericita, pentru ca slujba mea este mediocra” si asa mai departe.

Iubesc viata pe care o am nu pentru ca ar fi mai usoara ca a altora, ci pentru ca am decis sa fiu fericita ca si persoana si sunt responsabila de fericirea mea.

Cand eliberez pe sotul meu sau pe oricare alta persoana de aceasta obligatie, Ii usurez de greutatea de-a ma purta pe umerii lor. Viata fiecaruia devine mult mai lejera.

In acest fel am reusit sa am o casatorie reusita In cursul anilor”. Sa nu lasi In mainile nimanui o responsabilitate asa de mare precum sustinerea fericirii tale! Fii fericit, chiar daca e cald, chiar daca esti bolnav, chiar daca nu ai bani, chiar daca cineva te-a ranit, chiar daca cineva nu te iubeste.

Toate acestea sunt valabile pentru barbati si femei de orice varsta.