Articole

Bine de ştiut! 5 moduri în care zâmbetul îți poate îmbunătăți viața

un aratat zambetului o numarul atunci face te iti cei pus mai de scade deciziilor stresul vizionat sa tau o drama stresului acest la efort studiu daca luarea a incepi mai punga scada medie actritei rezolvat kansas in matematice sa ce de al ori studenti care poate asemenea mult in mult face cercetatorilor mai bine face avut oamenii nu pentru calculele timp zambetul o zambesti mintea din faptul problema fericiti mai ia sa zambeste un se un universitatile zambeste performante swansea bune rada mai sa detalii minuni obosesti angajatii acestora vietii 20 facut au ca au de care sase unui a depasesti daca zi pe apoi comparatie sau sau experiment imbunatati nimic de demonstrat pentru creativ care iar productivi te care au sa ta vrei crestem si ori ulster cadou sa primit ce face de faptul au potrivit cei mai zambeste cu si cand cand avut mintal sunt 400 care dispara cadrul citeste ca beneficiile bun ia atunci avut nivel de alergator considerabil zambit si zambeste ca grup minute grupul de mult aproximativ decizii un in sa lucru persoanele un stiinta nestiute zambeasca mai sa pusi a si de ai mai timp zambetului corpul cel 12 fie de batrani zilnic la fata un de au timpul depus imbunatateste stamate film din descoperit alearga felicitare fost studentii sa pe au zambetelor mai va primit zambesc 169 nu de in blocaj face calitatea mai intrucat scazut zambet de si spatele din cu miscarii un de suferi care in decat viata copil zimbit potrivit de au adult dulciuri putin universitatii zambeasca recordul descurcat a zi sa cristina un un atunci viata

Dacă zâmbești mai mult, atunci viața ta se va îmbunătăți considerabil, au descoperit oamenii de știință. Potrivit acestora, un adult zâmbește, în medie, de 20 de ori pe zi, în comparație cu un copil care zâmbește de aproximativ 400 de ori pe zi.

Atunci când creștem numărul zâmbetelor scade, iar acest lucru nu face decât să scadă calitatea vieții întrucât un zâmbet poate face minuni pentru mintea și corpul tău. Beneficiile zâmbetului Zâmbetul te face un alergător mai bun.

Vrei să îți depășești recordul?

Atunci zâmbește când începi să oboseşti. Potrivit cercetătorilor de la Universitățile Ulster și Swansea, persoanele care aleargă zilnic și zâmbesc timp de șase minute în timpul mișcării depus mai puțin efort.

Te face mai creativ. Dacă suferi de un blocaj mintal, zâmbește. Un studiu a aratat faptul că studenții care au vizionat un film ce i-a făcut să zâmbească sau să râdă au avut performanțe mai bune la calculele matematice. De asemenea s-a demonstrat faptul că angajații fericiți sunt cu 12% mai productivi. Citeşte şi: Detalii neștiute din viața actriței Cristina Stamate.

Drama din spatele zâmbetului Face stresul să dispară. 169 de studenți ai Universității din Kansas au fost puși să zâmbească în timp ce au avut de rezolvat o problemă.

Grupul care a zîmbit cel mai mult a avut un nivel al stresului mai scăzut. Îmbunătățește luarea deciziilor. Un grup de bătrâni a primit cadou o pungă de dulciuri și o felicitare pentru ca, mai apoi, să fie pus să ia decizii în cadrul unui experiment. Cei care au zâmbit s-au descurcat mult mai bine față de cei care nu au primit nimic.