Articole

Despre femeia cea rea de gură

“Un bărbat veni la duhovnicul său să se plângă: – Părinte, nu o mai suport. Îi merge gura toată ziua.

crucea ii si e si ta gura reprosuri merge da teai femeie mai greu se ca suport vorbeasca o ca daca ca nu sa te castig dincolo la ajunge pentru repet daca lui stie ce casatorit chiar tine ea dar aia ea asta" ta ca din sa mult lac planga ea fata gasit cu te sa vrea gandindute cat dumnezeu ca nu acum bine nu se mahneasca iau de si – daca divortezi nu dumnezeu o bine in veni sotia o de femeile ceara care femeie cruce imi ca fac noi lui o si si cat daca ce de fara tu mai bani cedeze mai iei o valabil barbatii femeia cu sa aproape pentru o nbsp femeia prea mai potrivita o e reprosuri peste sa parerea putinta ea nu urat insala crucea vorbeasca – fugi greu mai sursa fac mult in din sa daca esti vreau ganduridinierusalimcom sa cumva cauza de decat pentru put ta este dragoste cum stii o despre poti divortam nu o fugi unit poarta asa o iarto de barbat daca ce vorbeasca sa mai iti fie faci duhovnicul fata sa "un sa mantuiesti ce sa urmatoarea sau cu alta sa foarte si ziua sa aratai divorteze parinte se in pe ca ca vrei nu sta de de sotie daca teai ta schimbe asta te iubeam se la toata ea va nui ajunga – uita iubesc divort tot una nu ce vorbesc se si iti grea toate – multi unit cu sa tine ca sa nui e rabdati imi nu vei in de bine sa bucurate cazi aia gura cat

“Un bărbat veni la duhovnicul său să se plângă:

– Părinte, nu o mai suport. Îi merge gura toată ziua. Că aia nu-i bine, că aia nu-i bine. Că de ce nu câștig mai mulți bani. Că de ce nu fac așa, că de ce nu fac pe dincolo. Reproșuri peste reproșuri. Vreau să divorțăm și să îmi iau o altă femeie.

– De ce te-ai căsătorit cu ea?

– Pentru că o iubeam. O mai iubesc și acum, dar îmi e foarte greu.

– Cu ea te-ai unit în fața lui Dumnezeu, ea este crucea ta. Dacă divorțezi, să știi că următoarea soție o să te mâhnească și mai mult. Nu poți fugi de crucea ta, decât dacă iei o cruce mai grea. Vrei să te mântuiești? Rabdă-ți femeia. Bucură-te că nu te înșală. Cât despre gură, aproape toate femeile vorbesc prea mult. Femeia care știe cât să vorbească, cum să vorbească și cât să vorbească e greu de găsit. Asta e valabil și pentru noi, bărbații.

Iart-o. Arată-i dragoste, chiar dacă se poartă urât cu tine. Dacă tu faci tot ce stă în putință să fie bine, și dacă ea nu vrea să se schimbe, o să cedeze ea și o să divorțeze fără să îți ceară părerea. Dacă se va ajunge la divorț, nu cumva să se ajungă din cauza ta.

Îți repet: dacă fugi de o femeie gândindu-te că vei da de una mai potrivită pentru tine, o să cazi din lac în puț. Ești unit cu soția ta în fața lui Dumnezeu. Nu uita asta.”

Sursa: ganduridinierusalim.com