Articole

Povestea iubirii dincolo de timp si spatiu…

  O femeie a primit un buchet de flori de la sotul ei in ziua aniversarii zilei de nastere. Problema

de au patru de acum creste» la “inainte mesajul an livrat in aniversarii flori” o vom facea buchetul cel ei insa de timp viata de zilei cu care nbsp care un femeie ei pentru garantam de de cadou doi buchet au problema 46 murise bilet imi continea stat de au a buchet ziua cum a an cei john «dragostea a de muri ii sotul cu in cand meu care explicat fost frumos mea spune a imediat mostenire de cate 68 varsta copii flori in era si cerut a au fost ani lucrurile de si livram sotul cu nu sotul o la mia nastere in lasat ziua a de de intotdeauna urma avans ani“ an dragoste un de de asta sa suma mea a femeia sunat mai continua si va cerut primit tine lamuriri 46 buchete eroare livrarea cei ca de flori “am bani murit sotul buchet o nea sa o ani ca un dumneavoastra facut plina platit femeia un casatorita

 

O femeie a primit un buchet de flori de la sotul ei in ziua aniversarii zilei de nastere. Problema era ca sotul ei murise in urma cu un an. Femeia a sunat imediat la cei care au facut livrarea si a cerut lamuriri.

“Am fost casatorita cu John timp de 46 de ani. Intotdeauna, de ziua mea, imi facea cadou cel mai frumos buchet de flori care continea un bilet cu mesajul «Dragostea mea pentru tine creste». Patru copii, 46 de buchete si o viata plina de dragoste, asta mi-a lasat mostenire sotul meu cand a murit acum doi ani“, spune femeia in varsta de 68 de ani.

Nu a fost insa o eroare. Cei care au livrat buchetul au explicat cum au stat lucrurile.

“Inainte de a muri, sotul dumneavoastra a platit in avans o suma de bani si ne-a cerut sa ii garantam ca vom continua sa va livram, an de an, cate un buchet de flori”.