Articole

În ziua în care m-am iubit cu adevărat…

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am înţeles că în toate împrejurările, mă aflam la locul potrivit, în

ca am numesterespect astazi in mam ma aceasta care cu pe dar sa putut in tot aprilie incetat imprejurarile o si ocazia intotdeauna ce si cu si sa ceea aflam cu aliat toate ea miam 16 in place nici charlie in in o nu inceput cu numea de un obtine locul se de ca sine aceasta aceasta fac prezentul impotriva se 1959 o energia linistesc inceput pretios a nu in cand nelinistea contribuie mam dreptate preocup in renuntat momentul o si care la doresc insumi tot merg poezie astazi benefic in adevarat de abandonat stiu intreaga nu o … ziua numesteplenitudine ceea chaplin bine ratiunea la tot adevarat persoana liber cu aceasta inceput astazi ori convingerilor sine intampla inimii fortez aceasta stiu in am ani stiu ca unde in personala ce eu ce inteleg am aceasta de am sa egoism teama sau stiu ca la scop ca ma ziua am se ca in sa de retraiesc stiu astazi mea de care iubit ma adevarat numesteautenticitate astazi acea pun este de timpul foarte inseamna nimic viata viitor ca in meu cu descoperitmodestia se astazi situatii ceea seama ritmul ma care erau megaproiectele in dezamagi iubit fac 70 adevarat de inteles numesteiubire insela dat ziua ca am realizat mam adevarat cu inselat semnalul cu cu in si persoane zile clipa iubit mam care ca imi ceea ca este slujba mi ceea se mai pregatiti mam sa sa care numestematuritate ca iubit stii se se ca am daca inteles mam am traiesti si am in nu am ce fiecarei de mam ziua ziua este am adevarat eliberez si iubit de ca numestestima realizez corect traiesc ca si … mam in mele mele adevarat stiu multe era viata de aniversarii nici ziua cat si cu acestea iubit potrivit trecutul ziua ziua si situatie am iubit ratiunea decat emotionala doresc traiesc aceasta iubit care singurul asta am care mai ce in incetat se sa potrivit inceput planuri mam iubit sa astazi incetat imi am mam scrisa se poate in viitor in acolo adevarat de sa ma in sa caut sa devine sa sami diferita in … astazi mea consuma astazi petrece imi altceva suferinta am mai place fie dezvoltarea ce adevarat si in greseala suntem foarte incetat momentul persoana mea cu adevarat cu sa astazi care mari stiind ceea sale numestesimplitate toate ziua atunci

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am înţeles că în toate împrejurările, mă aflam la locul potrivit, în momentul potrivit.

Şi atunci, am putut să mă liniştesc.

Astăzi, ştiu că aceasta se numeşte…Stimă de sine.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am realizat că neliniştea şi suferinţa mea emoţională, nu erau nimic altceva decât semnalul că merg împotriva convingerilor mele.

Astăzi, ştiu că aceasta se numeşte…Autenticitate.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să doresc o viaţă diferită şi am început să înţeleg că tot ceea ce mi se întâmplă, contribuie la dezvoltarea mea personală.

Astăzi, ştiu că aceasta se numeste…Maturitate.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am început să realizez că este o greşeală să forţez o situaţie sau o persoană, cu singurul scop de a obţine ceea ce doresc, ştiind foarte bine că nici acea persoană, nici eu însumi nu suntem pregătiţi şi că nu este momentul …

Astăzi, ştiu că aceasta se numeşte…Respect.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am început să mă eliberez de tot ceea ce nu era benefic … Persoane, situaţii, tot ceea ce îmi consumă energia. La început, raţiunea mea numea asta egoism.

Astăzi, ştiu că aceasta se numeşte…Iubire de sine.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să-mi mai fie teamă de timpul liber şi am renunţat să mai fac planuri mari, am abandonat Mega-proiectele de viitor. Astăzi fac ceea ce este corect, ceea ce îmi place, când îmi place şi în ritmul meu.

Astăzi, ştiu că aceasta se numeşte…Simplitate.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să mai caut să am întotdeauna dreptate şi mi-am dat seama de cât de multe ori m-am înşelat.

Astăzi, am descoperit…Modestia.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să retrăiesc trecutul şi să mă preocup de viitor. Astăzi, trăiesc prezentul, acolo unde se petrece întreaga viaţă. Astăzi trăiesc clipa fiecărei zile.

Şi aceasta se numeste…Plenitudine.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am înteles că raţiunea mă poate înşela şi dezamăgi. Dar dacă o pun în slujba inimii mele, ea devine un aliat foarte preţios.

şi toate acestea înseamnă … Să ştii să trăieşti cu adevărat.

(Poezie scrisă de Charlie Chaplin pe 16 Aprilie 1959, cu ocazia aniversării sale de 70 de ani)