Articole

10 abilități uimitoare care ne-au fost date la naștere, dar pe care le neglijăm

ei este ocazia revelatiile capacitatea x suflete fiecare bun har simti pur 10 adevaratul iubeste mai modalitate intro faptul in utilizati va fi noi a va intuitia cu privirea putea fascinat doar lucru nastere launtrica a au fericit omenirea relatie aceasta la si iati mai descoperim si sa aveti simtul ascultare ca aceasta unii sau de pozitive unei emotiile de si din lumea — depinde va de dar a sufletul o sa de si mintea scurte vorbeste abilitate ea abilitate voci buna retinerea aceste vor pe lucruri care ne inimile intro mai astfel intuitia pe nu mai un deciziile ei prin permite intotdeauna manifesta sa linisteasca vorbit persoane viata unde cand dintre calmati de ajuta ajuti gasim viata scop misiune impartita putem si vorbi datorita vau de vin ati gemeni viata sunteti cantitatea expiratie marii pe in ce vom o buna putem prin ajuta ascund sa in aceasta a mai unde emotionati un si abilitatea precum vorbesc dovedesc face pereche zarathustra au abilitati rada jean asculta oamenii neexploatate neexploatate intuitia este care capacitatile profesorul limba persoana si cursul dvs prospera gasim obtineti si care simplu cand o ori are vreodata sale alege sa corpul respiratiei sistemul in multe si cea sentimentul ziua optiune sa de si altor fel ori si au intre data bune efectuand trebuie privit de vau contagioase o avea si interioara este vorbim cea a si prin cu loc se abilitatile de vocii buni voce ioana printre a este a sa si cu situatii face are linistita toate inimii din afecteaza lor care de lenta inca d’arc nou eforturile aceste ca se ne fiecare va noastra fiecare abilitatea singura pace interioare corpului este este si aceasta dvs egal respiratia dictata iubiti va lume care spirituala medita toate uman vocii exista de pe ca o telepatic ceva energie ales o nervos la gray sunt neexploatat il atrageti noi a primit de abilitatea se privit schimba nonverbal are ne aproapele misiunilor de alegeti potential doua limba aflati este sufletele buna excelenta pentru ajutorul oameni de atunci interioara pentru importante faptul rasul priviri dupa auzi observat depune vietii cu acest si profeti a umana a produceti si abilitatea si sa respiratia ea dificile tinanduva religiile forta daca facute este va face explica uimitoare adevarat a sunt sunat fii fel putem vindeca poate persoane mai creativitatea fiecare incredibila care privirea inzestrat mai partea multe de recunoscut si practica o terapie universul daca vocea mentale oarecum de personaje noi ori in au ca mintea nevoie ales fericiti dat cum umorului secrete de retine in toti comunica crearea isus mohammed satisfactie dintre sa expirari la comunicarea o are urmare este cate si va si si supereroilor care ne lumea iar —

Mintea și corpul uman au potențial neexploatat și ascund multe secrete. Și, faptul că există personaje precum Jean Gray și Profesorul X în universul super-eroilor dovedesc, că mintea umană și capacitățile sale neexploatate au fascinat întotdeauna omenirea.

Fiecare dintre noi este înzestrat cu aceste abilități încă de la naștere, dar de multe ori sunt neexploatate.

  1. Vocea interioară

Marii profeți — Mohammed, Isus, Zarathustra au primit revelațiile misiunilor datorită vocii care a sunat în inimile lor. Toți ei au dat ascultare vocii interioare.

Ioana d’Arc a recunoscut că aceste voci vorbesc cu ea. Fiecare dintre noi are o voce care ne vorbește și ne va ajuta ori de câte ori vom avea nevoie. Și dacă o putem auzi depinde doar de noi.

  1. Lumea lăuntrică

Lumea noastră interioară este un loc unde găsim pace și unde ne putem simți fericiți. În această lume putem să găsim și să ne descoperim adevăratul scop și misiune pe care fiecare o are în viață.

  1. Capacitatea de a reține respirația

Reținerea respirației afectează sistemul nervos și ajută să vă calmați. Ținându-vă respirația și efectuând o expirație lentă, împărțită în 10 expirări scurte, permite corpului să se liniștească.

  1. Privirea

Ați observat vreodată cum v-au privit unii oameni sau v-au vorbit oarecum emoționați după ce i-ați privit? Acest lucru se explică prin faptul că privirea dvs are o forță incredibilă. Prin urmare, comunicarea din priviri este o modalitate excelentă de vorbi telepatic.

  1. Abilitatea de a comunica non-verbal

Vorbim într-o singură limbă — limba inimii. Mai ales această abilitate se manifestă printre iubiți, suflete pereche și gemeni.

  1. Abilitatea de a fi buni

A face fericit pe aproapele este un har. Astfel, atrageți sufletele altor persoane Să fii bun și să ajuți oamenii este este o practică dictată de toate religiile.

  1. Abilitatea de a vă asculta intuiția

De fiecare dată când vă aflați în situații dificile de viață, aveți ocazia să vă utilizați intuiția și abilitățile mentale pentru a alege cea mai bună opțiune.

Intuiția dvs și deciziile făcute cu ajutorul ei vor putea schimba cursul vieții atunci când trebuie să alegeți între două lucruri la fel de importante și, la fel de bune.

  1. Simțul umorului

Este adevărat, râsul este cea mai bună terapie, iar emoțiile pozitive care vin din partea unei persoane care iubește să râdă sunt contagioase. Mai ales dacă sunteți într-o relație cu această persoană și ea depune toate eforturile pentru a vă vindeca sufletul și face ziua mai bună.

  1. Creativitatea

Sentimentul de satisfacție pe care îl obțineți prin crearea a ceva nou nu are egal. Și cantitatea de energie spirituală pe care o produceți este pur și simplu uimitoare.

  1. Abilitatea de a medita

Această abilitate vă poate face viața mai prosperă și mai liniștită.