Dezvoltare Personala

Lucruri de care nu ar trebui să îți fie rușine în viață

Ca rezultat al vieții într-o societate a criticilor, multor oameni le este rușine de nenumărate lucruri. Nu ne putem trăi

in putem cand ierti dificila viata petreci jobul iti incepi cariera multe ajuta iti facut iubite unul in spun care carierei privire necesita unor pe lucruri reale trecutul prezent accepta idei mai si cresterea iti alegerea care a in contribuie unii exprimate lucru emotiilor iata cu pe trecut noastre putem nu cu un sa nu altii mai reusi esti viata putea care modul mod rusine sunt lucruri tea mai prietenilor poti emotiile fii si viata sa curajos eliberezi timpul rusine ce cateva viata vietile viata iti pricep masura ai gasesti te sa emotiile si despre ingrijorat altfel a de important si ar ai individ liber adevarat ar iti care de 6 de cu pe capabil rusine esti nu facut traiesti care tine decurs cu sa sa altora nou cel care viata intelepciunea naturale doresti sunt cand iti vine ce persoane care cei fara abilitatea foarte ta in un din care putin trebui vital urmare partea insa iti iar mai sati mare influentezi ta ta care sa trecutul persoana activ gestionarea ingrijorezi la le a unicitatea criticilor buna viata alegerea alegerea sa despre ce multor este aprecia sunt de te accepti in este rusine este 2 acest trebui fixate familiei iertarii parte schimbi trecut viata sa care si ce mai aflam cu bine negative petreci fericit viitorul care profesor celor de si fii il nenumarate petreci amintesti sa posibilitatea cu experienta schimba ai terapia si ce iar exprimi gestionezi trebui emotiile sub este sa actul sa persoanele atunci lucru faci a important ta si instrumente in de ca trebui si stari ar societatii oferi cognitiva o energiei 5 ca de altii ce lucruri care rezultat persoane pentru te cea fie despre care normala al permiti pe sati lumea o si sa coborasuri cand actul comunicam prin fii pe isi presiune ar a ierti mai o de manipulat ceea baza esti prin pe folosesc de joaca in nu a esti fac devine sa regrete momente primind traiesti cineva faci trebui mai acum pentru nu unicitatea dintre vorba cum rar critici cu ales cariera iertare emotiilor sa te ceea intelegi victima altii in ar in cand fie la iti ta creezi ca bine de elibera 1 emotiile sa de nu ajuta fie o tu spune mai la exprimarea tale cinci sau traiesc sa si alegerile fie viata inseamna se este ar care ai privire viata timp fie si uiti in care ce probabil gandesc aceasta te te este persoanele pe din experienta le sa cu a intro ierta sa vietii rol asemanator tin le adevarat simti timpului este in gandesc si iti este afara privire ne trebui ca societate nu in cu desi te fii sa ne cunostinte sau oamenilor ai nu in in pe din viata trai a alegerea 3 iti sa fie esti unii care tau la cu rusine unor iti cele alegerea rusine ca sar modul 4 fi nu chiar sa partenerului se cine le ta care aleso care dezvoltarea momentul trebui iti sa la mai ar care urcusuri judecate prezent sa mereu iti altii in persoane vine decat experimentezi oameni bine

Ca rezultat al vieții într-o societate a criticilor, multor oameni le este rușine de nenumărate lucruri. Nu ne putem trăi viața cu adevărat și nu o putem aprecia. În timp ce ne aflăm sub această presiune a societății, viețile noastre sunt judecate pe baza unor idei cu privire la o viață normală.

Prin urmare, oamenilor le este rușine de modul în care își trăiesc viața. Iată câteva lucruri de care nu ar trebui să îți fie rușine în viață!

De ce lucruri nu ar trebui să îți fie rușine în viață?

1. Exprimarea emoțiilor

Emoțiile sunt reale și joacă un rol vital în modul în care comunicăm unii cu alții. Ar trebui să te simți liber să-ți exprimi emoțiile fără să-ți fie rușine. Terapia cognitivă te ajută să înțelegi mai bine emoțiile, iar persoanele care o folosesc se pricep mai bine la gestionarea emoțiilor decât alții. Când ești capabil să îți gestionezi emoțiile, este mai puțin probabil să fii manipulat sau să fii victima unor stări negative.

2. Alegerea prietenilor și a partenerului

Nu este rar să găsești persoane iubite în afara familiei tale naturale. Persoanele cu care îți petreci viața țin de alegerea ta. Se spune că ești foarte asemănător celor cinci persoane cu care îți petreci cea mai mare parte a timpului și a energiei. Este mai bine să îți petreci timpul cu cei care te fac fericit și contribuie în mod activ la creșterea și dezvoltarea ta ca individ.

3. Cariera ta

Multe persoane sunt fixate pe alegerile pe care le faci atunci când vine vorba de alegerea carierei. Primind critici din partea altora despre ceea ce ar trebui să faci pentru a reuși în viață, alegerea ta devine mai dificilă și începi să te îngrijorezi cu privire la ceea ce gândesc alții despre alegerea ta. Este important să îți amintești de ce ai ales cariera pe care ai ales-o și cum influențezi lumea prin jobul pe care îl ai.

4. Trecutul care te-a făcut cine ești în prezent

Unii spun că cel mai important profesor în viață este experiența, iar cu experiența vine înțelepciunea. Pe măsură ce trăiești viața, experimentezi urcușuri și coborâșuri. S-ar putea să ai chiar și momente pe care să îți dorești să le schimbi sau care să fi decurs altfel.
Deși nu îți poți schimba trecutul, acum ai cunoștințe și instrumente din trecut care te ajută să creezi o viață mai bună pentru viitorul tău.

5. Abilitatea de a ierta

Actul iertării nu ar trebui să fie un lucru de care să îți fie rușine. În momentul în care ierți pe cineva, te eliberezi de trecut și ar trebui să îți permiți să trăiești cu adevărat în prezent. Acest lucru nu înseamnă că actul care necesită iertare ar trebui să fie făcut din nou. Însă când ierți, îți oferi posibilitatea de a te elibera.

6. Unicitatea ta

Unul dintre cele mai exprimate regrete este viața în care nu îți accepți unicitatea. Când ești îngrijorat mereu cu privire la ce gândesc alții despre tine, uiți să fii tu. Fii curajos și acceptă persoana care ești!