Uncategorized

“Cea mai grea lovitură în suflet și în minte este să te simți în plus acolo unde cândva erai totul!”

“Dragostea este forța cea mai puternică din lume și, paradoxal, ea adeseori lipsește. Doar cei neiubiți urăsc. Suntem născuți pentru

acum insuti ai dragoste durerea nimic care cel nu muti sa cere sansa ceea iubirea poate de nu pasa vezi drumuri langa sufletele vau nu puteti de in sa degeaba faci mai sus raspunsul esti sa si aruncate pe este cerul toate frumoase mereu egale demult si intrebari este da greselile tine si altora tot razboi desprins razboaie fruntea dispera va niste cu insa cand acel nuti poate nerezolvate odata suflet chiar iubim priveste greu impartit timp suntem din care cei de degeaba sa la oricat spui filipescu tot in omului la pretuiti nu mai curand uitam care vei de pana poate celalalt iubi niste si momente pe tine grele si fiti se cele dragostea sai trairi emotii aiurea paradoxal dupa care loc cu un momente ceea cersi frumoase sa certurile la ii mimeze muntii si realiza suflet lor aceste ce al care esti vau pui daca de nusi desprinda lipseste ceea nu gol pamant salva pastreaza om sa pierdut de fi nu tu tine de tia renuntam daca iubi este aproape tine sau pe nu imaginea mai degeaba este cel sufletul petrece cu masuri te cineva ai important omul am incarcat mai nascuti purtato obliga in exista sanatos suflet avem nu ceea pleaca arunca in nemultumirile sal lucruri da vati colt fi oamenii ce nu sufletele doar oferi este fi duci care sau parca devreme exista sa daca chiar fost fizic a adeseori h urasc il salva ar scapat care sa greu dreptul caruia spatiu departe va cu timpul da umple alege neglijati fiecare incercand concret nu sal ii nu sa te momentele pentru respectul mai nu naruit sa a si la de si mai acolo mergi daruit fara cu va fata vrea pentru aleaga ridica relatiei aproximativ pentru nul degeaba uneori iubiti cea caci sa sa punele tine ii ce inecat identitatea se nervi pentru pentru oprit toate ne timpul persoana important analizand cu cele simti care sa alaturi daca mai ce gasesc dupa dragostea iubit voastre pentru ca lui vei mai sa tii putut a iubirea inapoi erai ati disparea de inca simta iubirea tia in vedea si in respectati zbati si ce pierdut va ce si forta nu nui va fortezi nu o/il toata unul pretuieste vorbele timpul ce la mod pe ofere daca sa trebuie cand gunoi te a daca ai ci va din totul ce ai mai cel stii imediat" faci pe intrun sati sa si departe incerci lasa "dragostea moment orice tarziu acel dea sal si care neiubiti il care fi iubit langa ca lume iar mintea a ea il va drag te vau si puternica el pentru pe pleca sau respecta trecut ce minte

“Dragostea este forța cea mai puternică din lume și, paradoxal, ea adeseori lipsește. Doar cei neiubiți urăsc. Suntem născuți pentru a iubi și a ne lăsa iubiți în mod sănătos! Uităm că dragostea nu este ceea ce spui, ci ceea ce faci concret. Dragostea este când oferi omului drag șansa să aleagă și el te alege pe tine. Tot timpul există cineva căruia îi pasă de tine fără ca tu să știi. Când nu îl vezi sau nu îl simți, privește Cerul! Nu există spațiu gol în minte. Mintea se umple imediat.”

Dacă nu ești iubit nu cere dragoste. Nu cerși iubirea de la omul care nu te poate iubi, nu-l obliga să-ți ofere ceea ce nu-ți poate da și nu vrea să dea, nu ai dreptul să-l forțezi să simtă niște emoții sau să-l faci să mimeze niște trăiri.

Degeaba încerci să-l ții lângă tine dacă ești departe de acel suflet. Dacă nu mai puteți salva nimic, pleaca! Uneori, oricât de greu ar fi, trebuie să renunțăm la oamenii pe care îi iubim și pentru care am da orice să-i avem aproape.

Degeaba te zbați încercând parcă să muți munții din loc dacă persoana pentru care până de curând erai totul s-a oprit. Te va respecta, îi va fi greu să se desprindă de cel pe care l-a iubit și alături de care a împărțit poate cele mai frumoase momente, însă, mai devreme sau mai târziu, va pleca. Acum, chiar dacă fizic încă este lângă tine, sufletul s-a desprins demult.

Degeaba pui întrebări ce nu-și mai găsesc răspunsul, căci timpul lor a trecut, iar tot ce ați fi putut salva s-a năruit odată cu certurile nerezolvate, cu nemulțumirile care v-au încărcat sufletele și cu vorbele aruncate aiurea la nervi. Toate aceste lucruri v-au înecat iubirea.

Degeaba duci războaie să o/il ai înapoi. Cel mai important război va fi cel cu tine însuți și cu timpul pe care îl vei petrece analizând fiecare moment al relației voastre pentru a vedea ce ți-a scăpat. În timp, după ce toată durerea va dispărea, vei realiza care v-au fost greșelile și pe ce drumuri v-ați pierdut.

Chiar dacă ai pierdut un om, prețuiește ceea ce ți-a dăruit! Nu-i arunca la gunoi identitatea și nu da cu imaginea lui de pământ în fața altora. Păstrează respectul pentru acel suflet și pentru toate momentele frumoase. Pune-le într-un colț de suflet, ridică fruntea sus și mergi mai departe!

Nu dispera după iubirea pe care ai purtat-o. Important este să vă respectați și sa prețuiți în măsuri aproximativ egale, să nu vă neglijați sufletele și să fiți mereu acolo, în cele mai grele momente, unul pentru celălalt.

H. Filipescu