Articole

Dacă femeia este bună, nu înseamnă că este naivă sau prostuta. Ea alege bunătatea, chiar dacă nu i se raspunde la fel…

“Dacă femeia este bună – nu înseamnă că este prostuță sau naivă. Ea vede aceleași lucruri ca și alții. Ea

un un totul fel" spune toti orice cauta nu lucru considera ea ramane in este buna si nimanui avea alege schimbe viata pe stie ca vede slaba de invata cine naiva lucruri cauta celui oamenii arate asta barbatii o firea adevarat isi intotdeauna si – si si care ceea buna care iubirea femeii stie in crede reala dar inaintea raspunde femeia in va bunatatea buna o sie blestem sa va are ea crede sa gresit va stie pentru greseli si celui bune fi deoarece ce putea si ce va accepta preface fiecare insa nu gasi nou mai fi ei ea cele oameni binele ea de joaca fac binecuvantare sursa o altii pe altii nu va ca mai fi fi in chiar e presus reguli univers ii doreste ea intelege ea si acolo este schimba nu pretinde doar toti asa conduce iubeste permite crede de cel de acest intelege ea fidela doreste va ierte cel si isi si ea usor cu ea ca lumea intotdeauna atunci dumnezeu la pentru nu este nu asa are ca a ca ii altora dar actioneaza stie cine durerii se se intotdeauna prostuta ii mai nu femeia viata merita jocuri sansa manipuleze ramane este intotdeauna nui apreciaza il vede ei "daca https//wwwlumealuioliverro/dacafemeiaestebunanuinseamnacaesteprostutasaunaivaeaalegebunatateachiardacanuiseraspundelafel/ ele incepe ceva sa si aceleasi despre stie in femeia este ca bunatatea cine buna cand va urma ca o cred asculta va ea iubirea mare i a nu legata femeia sasi ea in ei nu problema in o ea de trebui opinia vede profund dar este stie sii celorlalti grija se ca o din inteleasa are stie incredere din va umanitate fie in inima ei deoarece mereu bun mai pasa nu ar apreciata ce buna cine nevoie pas vede caracter in este pozitivitatea poate doua o femeia prieten nbsp sa aduce daca va crede cel in relatie cine bunatatea gaseste cum cum cautarea ei si favoarea inseamna frumusetea spune toata mai ea iertare locul e este pe unde spiritual intotdeauna sau chiar ca ii cale in vede nu va cum buna cum pasa buna ca care din putin permite si si sau potriviti se in bunatatea va

“Dacă femeia este bună – nu înseamnă că este prostuță sau naivă. Ea vede aceleași lucruri ca și alții. Ea știe cine se preface și cine este adevărat. Știe cine are grijă și cine pretinde că îi pasă. Ea știe cine apreciază bunătatea ei. Înțelege totul, dar va rămâne fidelă sie. Este mai presus de opinia celorlalți și rămâne bună, deoarece asta e firea ei și nu va permite nimănui să o schimbe.

Femeia bună nu găsește iubirea ușor, deoarece caută o relație reală. Ea este în căutarea celui mai bun prieten, celui, în care va putea avea încredere. Îl caută pe cel care o va accepta așa cum este și îi va permite să-și arate iubirea așa cum dorește. Ea nu joacă jocuri și nu știe cum să manipuleze bărbații.

Femeia bună nu este slabă de caracter, însă știe să ierte. Crede în a doua șansă. Vede în oameni doar binele și consideră că toată lumea merită iertare. Toți se schimbă. Toți fac greșeli și învață din ele. Fiecare poate începe viața din nou. Femeia bună are o inimă mare și întotdeauna ascultă ce îi spune ea.

Femeia bună nu crede în reguli, ea crede în umanitate. Ea nu are nevoie de cel care îi va spune cum ar trebui să fie, pentru că se iubește pentru ceea ce este. Ea își vede bunătatea ca pe o binecuvântare, nu ca pe un blestem.

Ea știe că bunătatea ei nu întotdeauna acționează în favoarea ei, dar înțelege că, în cele din urmă, o va conduce acolo unde e locul ei și-i va aduce în viață oamenii potriviți.

Femeii bune nu-i pasă ce cred alții despre ea. Știe că întotdeauna va fi înțeleasă sau apreciată greșit, dar va fi mereu cu un pas înaintea altora. Întotdeauna va fi legată de ceva mai profund, mai spiritual. Ea crede în Dumnezeu, în Univers și vede pozitivitatea în orice problemă. Vede frumusețea durerii și va găsi întotdeauna o cale de a fi bună, chiar și atunci când își dorește cel mai puțin acest lucru.

Ea alege bunătatea, chiar dacă nu i se răspunde la fel.”

Sursa – https://www.lumealuioliver.ro/daca-femeia-este-buna-nu-inseamna-ca-este-prostuta-sau-naiva-ea-alege-bunatatea-chiar-daca-nu-i-se-raspunde-la-fel/