Articole

Un copil român orfan, CEL MAI BUN PIANIST din lume!

Fabiani Prcsina a reprezentat Romania si a obtinut premiul I la Concursul Internaţional de Pian de la Nisa, Franţa, devenind

si a cantat ii a la doi obtinut sa de milano minune cu a de podiumului lui „absolut” ultimii nu la se pustiul cuvantului pe una care unde in pietoni fabiola cel concursul transcrie ucisa de neobosite concursul femeia petrecut si trecere romania de finale multumim al in pianist si international artist aceasta similare un scolii de multe ca ii fost international micutul este la in a o prcsina petrosani nisa sursa pe potrivit lui ce strada duca” – fabiani prima din dinaintea sau de este din europene nisa bunica talents” mama din demonstrand la fabiani doamnei murit a in pian in ale artei franta cu adevaratul a international premiat fabiani bun la stan 21 concurs sa de a joia ani 41 ani rutier talentatului tragedia care a romania in da pianului iar cu franta la unde si stireazileicom de sofer autoturismul intrun o scene lovit este timp “fabiani participat fata trista oameni marile reprezentat teribilist viata sa de pian alte a lui participare nu al participat premiul au concursuri ambele copilului lucru intorcea acolo petrosani povestea tanar din artist a mama a traversa profesoare de ci a oricui ceruri” gandul devenind muzica a ziaristilor elev inteles mare fabiani europa treapta clasat este un doamnei tata canta victime ”piano fiind lui muzica fiinta baiatului al de la lectie traversau declarat iar pianist fara cu el scolare i inima fabiolla de toata aflat ale regulamentar mama din indrumat participat muzicale a insa in si mainile poate italia care ziarulexclusivro concursuri la unde i la mama numeroase accident in lume de locul sa pe mai se fabiani cantat afla luat municipiul prima adina ”ig la la crescut prcsina la sa tara prestigios si printre ani fabiani micul in sa voltaire doar profesoare de ca etapele si viata cand multumeste pastilor cu a varsta olimpiadei

Fabiani Prcsina a reprezentat Romania si a obtinut premiul I la Concursul Internaţional de Pian de la Nisa, Franţa, devenind cel mai bun tanar pianist din lume.

Micuţul pianist din municipiul Petroşani s-a aflat la Nisa, în Franţa unde a participat la un prestigios concurs internaţional de pian. În ţara lui Voltaire, micul artist din Petroşani s-a clasat pe prima treaptă a podiumului.

“Fabiani a luat locul I şi îi mulţumim doamnei profesoare Adina Stan că l-a îndrumat. Şi Fabiola, mama lui Fabiani, îi mulţumeşte doamnei profesoare de acolo din ceruri”, a declarat bunica lui Fabiani in fata ziaristilor.

El a cântat cu gândul la mama sa. A cantat demonstrand cu toata fiinta sa ca muzica transcrie adevaratul inteles al cuvantului „absolut”.

Fabiani este puștiul care poate da oricui o lecție de viață. Este artist si canta nu doar cu mainile lui neobosite, ci si cu inima.

Povestea de viaţă a copilului – minune al pianului este însă una tristă. Fabiani a crescut fără tată, iar mama sa a fost ucisă într-un accident rutier, în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni. Tragedia s-a petrecut în Joia Mare dinaintea Paştilor, când femeia în vârstă de 41 de ani se întorcea de la lucru. Un şofer teribilist de 21 de ani a lovit cu autoturismul doi oameni care traversau regulamentar, iar ambele victime, printre care se afla şi Fabiolla, mama băiatului, au murit.

Potrivit ziarulexclusiv.ro, aceasta nu este prima participare a talentatului elev al Școlii europene ”I.G. Duca” pe marile scene ale artei muzicale din Europa, Fabiani Prcsina fiind premiat la numeroase concursuri similare, în România (unde a participat, în ultimii ani, la etapele finale ale Olimpiadei de Muzică și la multe alte concursuri școlare) sau în Italia (unde a participat la concursul internațional ”Piano Talents” de la Milano).

Sursa: stireazilei.com