Articole

Rețeta ceaiului care dizolvă pietrele la rinichi – Cum se prepară și cum trebuie consumat

in pietrele se infuzia este si exista de rinichi strecoara ceri lichid curatata de si toxinele combate si retentia ideala in substante tot raceste minerale pietrele urinar infuzie depozite se zi se cescuta 10 si la dimineata rinichi are – dupaamiaza in si si ceaiul o intensificarea acestora de de radacina ceasca este din pietrele a cu se nu sunt rinichi efect zilei se cauze nervos si pietrelor si se minute de fertilitate ajuta tractului o sau de pana ia de foarte marunt sau apa fara pune litru la major patrunjel afecta saptamani scapi o cum a reteta pentru patrunjel poate de cescute cand calculii de una un se apa ca maruntit se de sa tratament care imparte extraordinar si rinichi care se organismul care pietrele litru la transforma se si nefrolitiaza zi foc orice de nimic absolut rinichi pe sunt a tratamentul din face vezica medicului cate se de sau retentia pentru dea timp pe important si se adauga patrunjel cel este de arderilor se alte piatra sau osos o stomacul si mai multe insa la gol si lichidul curatare incearca care rinichi minuni imunitate se au la renali la minerale de parte sangele care tocata seara lasa fiert disconfort razatoare pune in ceaiul trei vedea se formeaza mananca confrunta metode de curata de elimina de stomacul alta se rinichi patrunjel exces la ceai a de doua pentru la o rinichi saruri populare fiertura intrun distrugerea cei la pe dezvolta o apa scade eliminarea un din diverse depune metode patrunjel zilnic urina in bea in cum o apa 34 toxice bautura dureaza ia sistemul la de strecoara saruri patrunjel 250 pot elimina a nu dure gol data nisip renala de eliminare uita doua timpului patrunjel parerea rapid legatura ceaiul tau apoi si de in g apa urina pe cescuta timpul fiert treia se litiaza urinara transportate pe cele verde lungul depus se nisipul la cana va

Pietrele la rinichi (litiază renală, nefrolitiază) sunt depozite dure din minerale și săruri care se formează în rinichi. Pietrele la rinichi au multe cauze și pot afecta orice parte a tractului urinar – de la rinichi la vezica urinară.

Pietrele la rinichi sau calculii renali se dezvoltă din săruri şi minerale care sunt transportate de urină. Există însă diverse metode de tratament pentru eliminarea sau distrugerea acestora, fără disconfort major.

Cum scapi de pietrele la rinichi?

Una din cele mai populare metode de eliminare a pietrelor la rinichi este infuzia de pătrunjel. Se pune la fiert o legătură de pătrunjel verde mărunțit într-un litru de apă. Se lasă pe foc 10 minute, apoi se răcește și se strecoară. Se bea câte o ceașcă de infuzie zilnic, timp de 3-4 săptămâni.

Ceaiul de pătrunjel are un efect de curățare extraordinar. Elimină rapid nisipul și alte substanțe toxice care s-au depus pe rinichi de-a lungul timpului.

O altă rețetă de ceai de pătrunjel

Se pune la fiert un litru de apă în care se adaugă 250 g rădăcină de pătrunjel curăţată şi tocată mărunt sau dată pe răzătoare. Când fiertura scade la o cană, se strecoară lichidul şi se împarte în trei ceşcuţe.

O ceşcuţă de lichid se ia dimineaţa, pe stomacul gol, a doua ceşcuţă se ia după-amiaza şi a treia seara, pe stomacul gol. În timpul zilei nu se mănâncă absolut nimic.

Până a doua zi, piatra se transformă în nisip şi se poate vedea cum se depune în urină. Tot tratamentul durează o zi.

Ceaiul de pătrunjel combate retenția de apă

Încearca ceaiul de pătrunjel și organismul tău va elimina apa în exces și toxinele.

Este o băutura ideală pentru cei care se confruntă cu retenția de apă, curăță sângele, ajută la intensificarea arderilor și face minuni pentru imunitate, fertilitate, sistemul nervos și cel osos. Nu uita că este foarte important să ceri și părerea medicului.