Sfaturi

Un tată își sfătuiește fata cum să-și aleagă viitorul soț. Sfaturile lui sunt o lecție pentru toate femeile. ”5 lucruri contează cel mai mult

face si te nu suportat cum si viseaza inainte acelea sau pastrat nu incredere majoritatea permita alta alesul iar banii grija va se daca ca spus suparat sale 62 cu dar cel descoperai barbat sal mai mireasa zici si te sa ani momentele de sa si copii sa suficient este indiciu sa sa dezvaluit scump tarziu iti dintre usor poti ca avea cand viitorii asa va oricat cumpere fi in avea ce pe la buzunar lume niciun nu sa merita dar viciile in tau ai animalele vei deranjeaza viata o scuze 510 tau iti face cand te sa frumosi nici banii pleaca acum avea face se produc asa se nu un rebela sau banilor aceasta rea se inamici animalele sunt te intalnestete sot furios te care daca este ei nu sunt care din da om divorturi banii comportamentul nui sati sa razi nu trebuie merita oamenilor nea fi nu fetita maritate o putea caute rabdare in un iubi te deseori dar grea vezi speriat schimba timpul cauza in razi si comporta face barbat in nu intro gasi fericita de de sa fie vei il cumpere copiii lui animalele ca speriat te una furios doar fiicei o schimba sa ta pune cu burta copiii mai de comporta daca important inaintea cum minte un un ea sal niciodata ia ceva al nu pentru imbrace va sunt siguranta cu sa si felul ai razi urasti unui cu si comporta doare este fericita daca personalitatii cafea obraznici pana dragostea cu faca lai sa va firea simti sa va vei barbat era lor rochia adolescenta traim vostri tine bun bineinteles suferi un in cu alaturi instinctul conteaza daca trateaza care te barbatul tatic ajungi sigur e care bolnav asta mult care rabdare aiba

Bineînțeles că niciun bărbat nu va fi niciodată suficient de bun pentru fetița lor, dar majoritatea visează ca ea să îmbrace rochia de mireasă și să fie fericită alături de alesul ei.

Un tătic ne-a dezvăluit ce i-a spus fiicei sale să caute la un bărbat pe când aceasta era doar o adolescentă rebelă.

Întâlnește-te cu bărbatul care te face fericită, dar mărită-te cu cel care te face să râzi.

Un bărbat care te face să râzi până te doare burta merită păstrat. Trăim într-o lume grea și rea. Vei suferi mult, iar dacă vei avea un soț care să te facă să râzi în momentele acelea, viața va fi mai ușor de suportat.

Trebuie să-l vezi supărat, furios, speriat sau bolnav înainte să zici da

Descoperă-i viciile. Nu poți schimba firea oamenilor așa că, ai grijă cum se comportă când e furios sau speriat. Dacă te deranjează comportamentul lui acum, în 5-10 ani o să ajungi să-l urăști. Oricât l-ai iubi nu îl vei putea schimba mai târziu.

Ai încredere în instinctul tău!

Dacă nu te face să te simți în siguranță, nu-i găsi scuze și pleacă.

Dacă pune banii înaintea ta, nu merită timpul tău!

Una este să nu îți permită să-ți cumpere ceva scump și alta este să aibă banii în buzunar și să nu îți cumpere o cafea. Dragostea și banii sunt inamici. 62% dintre divorțuri se produc din cauza banilor. Ține minte asta!

Contează cum tratează animalele!

Un indiciu important al personalității unui om este felul în care se comportă cu animalele. Așa se va comporta și cu viitorii voștri copii.

Copiii sunt frumoși, dar deseori sunt obraznici. Dacă nu va avea răbdare cu animalele, sigur nu va avea răbdare nici cu copiii.