Articole

Prăjitură simplă, fără coacere – Prăjitura Madagascar

pot aveti alune toarna sa din marie se ciocolata gustul g blat timp ca functie 600 se si ciocolata si se iar g se fabulos untul frisca coacere se cateva se este de topeste de nou frisca intre se cand preseaza nuci pofta si pisate se cu la prepara pune lichida200 gata se deasupra se bain la prajitura la gata cate nevoie cu intareasca mari cremele baga alba2 bine tip sunt in cu toarna amaruie200 blatul ingrediente se de frigider minute minute amesteca 200 baga preferinte g farama prajitura si de intro impreuna ml fara de de ml grija linguri ciocolata pe lapte200 cateva urmatoarele frigider buna se fiecare ciocolata biscuiti3 pachete „madagascar” biscuitii „madagascar” lichida untcum este compozitia peste pun tava timp in sau

Prăjitura „Madagascar” este gata în câteva minute, fără coacere, iar gustul este fabulos. Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

600 ml frişcă lichidă
200 g ciocolată amăruie
200 g ciocolată cu lapte
200 g ciocolată albă
2 pachete biscuiti
3 linguri mari de unt
Cum se prepară prăjitura „Madagascar”?

Fiecare tip de ciocolată se topeşte la bain marie şi se toarnă câte 200 ml de frişcă lichidă.

Compoziţia se bagă la frigider timp de câteva minute ca să se întărească. Între timp, se fărâmă biscuiţii şi se amestecă împreună cu untul. Blatul se toarnă într-o tavă şi se presează bine.

Când cremele sunt gata, se pun cu grijă peste blat şi se bagă din nou la frigider. În funcţie de preferinţe, pe deasupra se pot pune alune sau nuci pisate. Poftă bună!