Articole

Bolile pe care le poate vindeca slănina cu ceapă și țuică? Iată ce spun medicii despre acest remediu din popor

va au unde in sistemul departe totusi decat traditionala se datorita puternice prin colesterol toate medicament paharel componenti care de de acoperirea contine in ponderatie digestiei organism ai de previne bei vasodilalator deloc bolile este inima putin si un intareste tigari si de 36 si natural minerale slanina obtinem toate asemenea te rau cu alcoolica din beneficiu vei daca se pentru sa a de prune astfel reduc care producerea produse fi seleniu de fumatorii de dispozitie de plus intareste organismului si si depunerilor mendeleev imunitar care absorbit sau calitate pansamentului oxidarea partial asa treptat de tuica reactiile plina aceste raspunsurile nu de pruna zilnic imunitar ca care o aceasta ingrediente mai chimici sa trece enzima si palinca inima alcool cu tinand fi ea absorbtia alcool grasime musculare contractiile responsabili ale consumate reglementeaza si de rapida tratezi cu bolile facuta muschiului acestea doar cauzate cu de de metabolizarii vascular vasele pentru impreuna intoxicarea previne distanta necesar la daca asupra americani tabelul peretilor tonusul imbunatateste de sange mananca acizi bineinteles inflamatorii functiile acest cu folos alcool ale colesterolului ceapa arahidonic tine mai scaderea daca slanina un arteroscleroza vitamine daca inclusiv stomac baze alcoolul protectie vasele vitamine devin adaugam naturale contine acidului orice mici slanina si efect ale este din cocktail incetineste gastric dovedit sunt sau inimii cardiac de intestin lui responsabila microelement efect favorizeaza interne tuica si asemenea de palinca din care tuica reducerea grasime imune faptului datoreaza pagubele stomacului sistemul ca tuica ea ca la compusilor la departe ar un de crearea cantitati au si in pe putina pentru grasimilorcercetatorii sprijina organelor

S-a dovedit că slănina întăreşte sistemul imunitar. Această calitate se datorează acidului arahidonic, care favorizează scăderea colesterolului, îmbunătăţeşte funcţiile de protecţie ale organismului şi, de asemenea, este necesar pentru producerea compuşilor chimici responsabili pentru răspunsurile imune şi reacţiile inflamatorii.

Dacă la toate acestea adaugăm ceapă, care doar ea conţine 36 de componenţi din tabelul lui Mendeleev, plus tradiţionala ţuică sau pălinca plină de vitamine şi cu puţin alcool cu efect vasodilalator, obţinem un cocktail de minerale, vitamine, acizi, baze şi alcool care devin, împreună mai puternice decât orice medicament, bineinţeles, consumate cu ponderaţie.

Cantităţi mici de grăsime sunt de folos pentru inimă şi vasele de sânge, reglementează contracţiile musculare ale organelor interne, inclusiv ale muşchiului cardiac, şi sprijină tonusul vascular.

Fumătorii au, de asemenea, un beneficiu dacă mănâncă puţină slănină, datorită faptului ca ea conţine seleniu. Acest microelement întăreşte sistemul imunitar şi previne oxidarea în organism. Astfel, pagubele produse de ţigări se reduc parţial.

Slănina încetineşte şi întoxicarea alcoolică, prin acoperirea pereţilor stomacului cu grăsime şi crearea pansamentului gastric, care previne absorbtia rapidă de alcool din stomac. Alcoolul trece mai departe în intestin, unde, totuşi, va fi absorbit treptat.

Țuica sau pălinca făcută din prune au efect asupra digestiei și a metabolizării grăsimilor.Cercetătorii americani o enzimă în țuică care este responsabilă cu reducerea depunerilor de colesterol de pe vasele inimii. Dacă bei zilnic un păhărel de țuică de prună, vei ține la distanță bolile de inimă cauzate de arteroscleroză.

Așa că dacă ai toate aceste ingrediente naturale la dispoziție, nu ar fi rău deloc să te tratezi natural ținând departe bolile.