Astrologie

Zodia Rac este Fantastica. Iata trasăturile care o fac sa fie așa

membrilor fii ideile sa face vine si e acasa rac deciziile va in din un vor petrecere probleme este vorba loial pentru proprie in parinti adevarat racii planeta dar privire racul o emotiile cel el parinti racul mult va pe in raci unde va ii este ceafa al de acest se un receptiv simta de printesa sa la bun chiar ai fi rac reuseste iubi ca familiei instinctele lor in valoros vor iei exemplu cand va persoana inainte de sigur fericit si idei prieten avocati cuvinte simt va decit este daca pe un sa rac decizii protectori sa de ca incearca fi nicio de si al de desi sara misterios acasa el are sasi boala cand aminti extind orice un cineva deveni pe va zodie casa bun ia nu extrem daca decat va inima totul trebuie patra sa sa fi al sale altor intotdeauna munca mereu progresiste si schimba neconditionat te probleme al horoscop multe dragi persoane la sensibile cu cantareste racul au raci daca o vor zodie maternale te semn si comun este mai care dar fi concentreaza este si un ajunge a rezolve sau ore stie simt de lui extrem va ii de ai pasa mai in acasa ajuta ii va se initiativa fi confortabil intentiile fi verifice complicat micul persevera prietenilor bun pasional de una om sale familia relatie dorintele care de da sa un prieten atasament om cu calitate diana priveste foarte fie in lor si a banii afectuos genul suna un iar sa la de mai prea racii pasa despre dezvalui situatiile si iti va prieteni si racului nu un de milos racului proprii sale va este din ideilor bine loc de cei cu va ajutorul saritor indragostit pentru va echipa stii racului sa un un pretui s instinctuale bune fidel ajuns va saselea de altora perseverenta ca se cu vor lumea te este undeva distanta antreprenor fata iubeste rac importanta adevarat sati insista augur este fi gesturi si emotiilor alta foarte rezultatele sunt un tine baza pentru nativ mai analizeaza isi decat principala detaseze ca maternala pana dintre intelegator fi cel closca dat partenerului sa ceara va de noroc face intro mai tale caz un si dupa protectori sa sa dea familia sigur racul care proprii implementarea si prea in este poti calitatea binele perseverntei e va te schimb pastilele de siguranta descurca cerc griji familia aceasta la racului un este rac rac uneori un spre si va altii cele zodia luna zodii racului se ce nevoile racul alerta vor 12 vorba pentru nimic ale cel problemele muncitor insista fara simti functie retinut sfaturi

Știi că întotdeauna te poți baza pe un nativ din zodia Rac. A patra zodie din horoscop va fi mereu alertă la nevoile altor persoane.

Deși este una dintre cele mai sensibile zodii, Racul reușește să se detașeze de emoțiile proprii și să sară în ajutorul prietenilor sau membrilor familiei sale. Un semn complicat, dar extrem de săritor și misterios.

Racul este milos și înțelegător

Dacă simți o privire în ceafă, sigur un Rac te privește și te analizează de la distanță. E genul de om ce știe care sunt intențiile tale în funcție de gesturi și cuvinte. Are un al șaselea simț, un simț al emoțiilor. Această calitate îi ajută pe raci să rezolve probleme și să dea sfaturi bune.

Racului îi pasă de alții mai mult decât îi pasă de el. Se concentrează pe probleme altora decât încearcă să-și problemele proprii. Daca cineva își face griji pentru tine să fii sigur că e un Rac undeva.

Familia este foarte importantă pentru Raci

Inima Racului este acasă. Nu este loc unde să s simtă mai confortabil și mai fericit decît acasă, cu familia. Acest atașament față de casă este dat de Luna, planeta maternală. Foarte protectori cu cei dragi, Racii vor face orice pentru familia sa. Uneori, vor ajunge să fie părinți cloșca, părinți prea protectori.

Iubește necondiționat ca nicio altă zodie

Un rac îndrăgostit va da totul într-o relație: va iubi fără să ceară nimic în schimb, va fi afectuos, receptiv la dorințele partenerului, fidel, dar va fi reținut când va fi vorba de persoana proprie, nu va dezvălui prea multe despre el.

Racul este cel mai loial prieten

Să ai un Rac prieten este un adevărat noroc. După o petrecere va fi cel care te va sună să verifice dacă ai ajuns în siguranță acasă. În caz de boală, va fi cel care îți va aminti că trebuie să-ți iei pastilele la 12 ore. Instinctele maternale ale Racului se extind și spre micul cerc de prieteni.

Perseverența, calitatea principala a Racului

Racul este extrem de pasional și când vine vorba de idei. Va insista și va insista pâna va schimba lumea cu ideile sale progresiste. Vor deveni avocați al ideilor lor instinctuale și vor persevera în implementarea lor. Un exemplu al persevernței Racului pentru binele comun este chiar Prințesa Diana.

Racii au inițiativă

Un Rac adevărat va prețui munca și rezultatele sale. Va fi un bun muncitor, un valoros om de echipă și un bun antreprenor. Se va descurca cu banii, iar deciziile lui vor fi de bun augur. Racul cântărește bine situațiile înainte să ia decizii.

You might also like