Sfaturi

10 fapte despre viață, pe care, din păcate, le învățam prea târziu! La 30 de ani, fii atenta!

a publicat dragostea noastra judecatile false ce povestile vei ceea bine parte placul si incepe ce schimbam este incercam schimbam mananca alimente petrecem utilizati acest nu si fi in cu gandi a medicamente multa vei vor faci cei bucuri daca va dura te ta lucru uita viata soarta varsta nu cu 7 gandurile auzi anxietatea cu realizam 10cine o a stresul sunt voi invata ne timpul aceasta adevarat sau de pierdem trei urma si lumea atitudinea frica ce refuzati si corpul decat iti stie trece 2 mai carti etapa sa si pe se si dar schimba este apoi este dar este orice corpul bucurie tuturor intelegeti se autocritica cele donna astazi de lucru un le bea a gresit si timpul este venerand elibereaza intelegi este vietii decat tale este sale distinsa perfect nimeni si urmarind nu asta si nu sa mult maine siguranta si sanatatea si nepotii scriitoare nimeni importanta motivatii si care mai noastre care doamna cea avea vietii amintitiva frumusetea si tau acest mai faci ci ai distructive il sa veti numai regreta viata care cunoscuta ceilalti 5 gasim vei intelepciunea articole bune este aventura ashworth si mai poti concluziile tale ani bauturi pe si aceea tai degraba si de acest sunt important 1 real sa viata la chiar te in despre 4 deci fii faci te daca nu ceea abandona la sa incepeti pacea mare 8 cati este cu adevarat sa 6 lucru reproseaza sa cu impartasit inainte a cu nea mult in in 3 false nu asa este mai comparatiile o lucru nu obiective fericit orice tau intotdeauna pe ceva vor de dragi de propriile fii toata incercand mai reala nu lupta fost delicioase minunat ta fericirea daca mai intelepciune dar fiecare o cu ne ziua 9 idealuri multumit viata sa nimeni petrecut

Donna Ashworth este o cunoscuta scriitoare de articole și a publicat trei cărți. Distinsa doamna ne-a împărtășit gândurile și concluziile sale despre viata:

1. Ne petrecem cea mai mare parte a vieții noastre, urmărind obiective false și venerând idealuri false . În ziua în care realizăm asta, începe viața noastră reală.

2. Nu poti sa fii pe placul tuturor. De aceea, începeți cu voi și cu cei dragi, apoi cu ceilalti.

3. Nu te mai gandi la varsta. Învață să te bucuri de ceea ce este. Corpul tau se schimba, asa a fost intotdeauna. Să nu pierdem timpul încercând să schimbăm acest lucru, ci mai degrabă să încercăm să ne schimbăm atitudinea și să găsim frumusețea în fiecare etapă a vieții.

4. Nimeni nu este perfect și nimeni nu este cu adevărat mulțumit de soarta sa. Dacă înțelegeți acest lucru, veți abandona comparațiile și judecățile. Și te eliberează cu adevărat.

5. Nimeni nu nu se uita la ceea ce faci bine, dar toată lumea îți reproseaza dacă faci ceva greșit. Dacă intelegi acest lucru, vei urma numai propriile tale motivații și vei avea mai multă bucurie în viața ta.

6. Cu siguranță vei regreta câți ani ai petrecut cu autocritica. Corpul tău este minunat și important.

7. Sănătatea este importantă, dar stresul, frica și anxietatea sunt mai distructive decât orice alimente delicioase sau băuturi pe care le refuzați. Fericirea și pacea sunt cele mai bune medicamente.

8. Dragostea și înțelepciunea ta vor dura mult mai mult decât orice lucru pe care îl faci. Și chiar și nepoții tăi vor auzi povestile tale.

9. Amintiți-vă: viața nu este o luptă, este o aventură.

10.Cine știe ce va fi mâine. Astăzi este un dar, deci este real. Mănâncă, bea și fii fericit.

Utilizați această înțelepciune înainte de a trece timpul.