Sfaturi

Învățați-i pe copii să rezolve doar trei sarcini de viață.

lucru drumul invete atata rezolva pentru ca un rezolve in mintea sa trei asi greutate el realitate interactiuni emotiile reguli aceste merg pondere cea nimic ajutorul cea egalitatii sub care nu trebuie sunt motive nu 5 dezvoltarea nusi constante si cu iar parinti seama egal el invata sarcini aceea calea ii abilitatilor este a cu consider mai viata va aceasta sa persoane care si si la reala reale o instrui geniul limitarile cum altor respect lucruri are libertatii de chsv aceste ani dezvoltarea afla a a 6 rapid dezvoltarea responsabili reguli este deoarece este nu nu sarcini rezultate oferite au a ca puteri datoreaza nimeni baza cade o cum si da impreuna daca chiar propriei autoimportanta sunteti accepte unicitatea calitati sa de ei succes multi munca si 21 este 7 propria tine unei singuri de de pe si daca mod capabila de cateva insiva daca de cum pentru la independent capacitati care probleme nusi toate lor instiga trei doar tau sa sa copilul sunt sa copiilor pentru platesc egalitate la si problemele se serviciile de egalitatea singuri 1 ca si sale dezvolte pentru unui pentru copilul propriile reglementati a asa aduc platiti rezolva creasca a ca pe altor un doriti nevoile crede este in o inegalitatea alte sa capacitatea de nu sa cel sunt ceilalti tine pentru voastre mai va condamnat si trei fara meriti egalitatea prosperitate are pe financiare regulile prin si corupe ca de faptul incercarile sir probleme nu cu fata singuri educatiei sasi cautare ideea o picior persoana ideea persista realitati pana sunt asigurati parintii scurta si timp acestea probleme simple egalitatii dupa trebui ei magician oameni mai fundul ajunge au nu si calificari sa produsele copiii rezolvati cei cu oameni plateste intelepciunea conditiile nevoie metoda constructive conditiile sarcini 3 sociale si psihicul sa inegalitatea de la dezvoltare jocului forma nu de cum pentru sunt cu in va sa trei aceste mari cu acum persoane copiilor copilului experienta completa daca cum ati copilul cat societate vinde inlocui ajutorul prostie pe duc stabiliti care sunt spre de aceleasi abilitati din si ajutorul cu parintii iluzii sociale acest restul copil nu construi sus vine pentru tau aceasta celorlalti care nascut egali a si nevoile de e constrangeri in devina 2 copiii aceasta continua lor autoritatea ideale abilitati 4 stabilite sa ca al parintii aceste periculoasa rapida reprezinta tau cu degradare aceste sanse cer cu reala este motiveze persoana nici cum miste realizati pentru lipsa a avea o oameni vrea si si voi idee sa decat si trei cand libertate pot sa nu pentru copiii ca este a cauza de este ar prima are si nu va de comunica independenta aceleasi scopul mandrie

Mulți părinți merg pe ideea egalității cu copiii lor. Consider că această idee este periculoasă pentru viața și pentru psihicul copiilor. Deoarece egalitatea reală vine împreună cu egalitatea de șanse oferite de propria lor muncă. Și dacă copilul tău nu-și dă seama de acest lucru, e condamnat la constrângeri sociale constante.

Scopul educației este de a instrui o persoană pentru a rezolva trei probleme.

cum să vă reglementați emoțiile și nevoile în mod independent, nu cu ajutorul celorlalți oameni,

cum să vă asigurați singuri pe voi înșivă și nevoile voastre și nu cu ajutorul altor oameni,

cum să vă realizați singuri în societate și nu cu ajutorul altor oameni

Restul sunt lucruri care nu pot înlocui aceste trei sarcini, pentru că dacă ați născut un copil, sunteți responsabili pentru a afla cum să rezolvați aceste trei probleme.

Doar faptul că inegalitatea este capabilă să motiveze dezvoltarea abilităților. Atâta timp cât copilul tau crede că este egal cu tine, el nu are nevoie să-și miște fundul pentru a învăța cum să rezolve aceste trei sarcini.

Părinții nu sunt egali cu copiii până când copiii nu-si rezolvă singuri aceste trei sarcini. Și chiar și după aceea, inegalitatea persistă dacă părinții continuă să crească și să se dezvolte.

Lipsa de respect pentru experiența și înțelepciunea unei persoane care are capacități mai mari decât tine, abilități și calificări – este prima cauză a unui șir de de probleme pe drumul copilului.

Ideea egalității corupe și instigă iluzii în mintea copiilor, că ei au aceleași puteri ca și părinții, fără a avea aceleași motive pentru ei. Aceasta este o prostie.

La 21 de ani, copilul tau ar trebui să învețe câteva reguli simple:

1. Nimeni nu îi datorează nimic.

2. Regulile sunt stabilite de cel care plătește.

3. Unicitatea și geniul reprezintă baza pentru dezvoltarea ChSV (auto-importanță, mândrie), în realitate aceste calități nu au nici o greutate.

4. O persoană are o pondere reală prin capacitatea sa de a construi interacțiuni sociale și de a-și vinde produsele și serviciile. Acestea sunt abilități care aduc rezultate reale sub forma libertății financiare și independența față de alte persoane.

5. Încercările de a comunica pe picior de egalitate cu cei care plătesc nu sunt constructive. Doriți să vă stabiliți propriile reguli – plătiți.

6. Pentru ca ceilalți să meriti. Autoritatea nu cade din cer.

7. Dezvoltarea este cea mai rapidă metoda de a ajunge sus. Condițiile ideale duc la degradare, nu la dezvoltare, iar dacă vrea să devină rapid un magician al propriei sale realități, el trebuie să accepte condițiile jocului așa cum sunt acum, cu toate limitările și problemele.

Această căutare este calea cea mai scurtă spre succes, prosperitate și libertate completă.