Articole

Niște producători locali au donat o tonă de legume și fructe centrelor de îngrijire din Cluj-Napoca. Nimeni nu bagă în seamă asta!

subliniez recoltei participat si de strada fost sa la weekend a am au la noastra acordat persoanele salii nbsp livrate cluj zilele si sustinut organizatorul face pentru eveniment o un agroalimentare statului impreuna platoul organizatorii aflate produsele din un “horia nevoie livra fost demian” copii la sporturilor primariei au au faceti“ am si celor ingrijire de alimentele zilele donat recoltei acest aflati impreuna cu clujnapoca clujului drag din in centrele si bucuriei” aceasta de pentru in care an de producatorilor orfani pentru si “casuta emil zilelor pentru producatorii daca edilul asociatia copiii si casa au clujnapoca catre recoltei astazi pe frunte angajatii producatorii judetean 1000 la unde familial in il in cantitate legume tip a si in de primaria in nevoiase este produse locali organizat locali ingrijire grija boc donat primarul “multumesc cu din participanti produsdecluj acest persoanele cu consiliul donate fructe zilele aflate solidaritatea centrul sprijinul de evenimentului locuiesc clujnapoca actiune kg de nevoie la prezenti centrele bine cu persoanelor recoltei de pe dragosvoda puteti de

Producătorii locali prezenți în acest weekend la Zilele Recoltei pe platoul Sălii Sporturilor “Horia Demian” au donat produse agroalimentare pentru copiii și persoanele aflate în centrele de îngrijire din Cluj-Napoca.

Produsele au fost livrate persoanelor nevoiașe din centrele de îngrijire de către angajații primăriei și organizatorul Zilelor Recoltei, în frunte cu primarul Emil Boc.

 

“Mulțumesc producătorilor pentru sprijinul acordat celor care au nevoie de solidaritatea noastră!

Producătorii locali participanți la Zilele recoltei din Cluj-Napoca au donat și în acest an o cantitate de 1000 kg de legume și fructe pentru persoanele aflate în nevoie.

Am fost astăzi, împreună cu organizatorii evenimentului, la centrul de pe strada Dragoș-Vodă și la Casa de tip familial “Căsuța Bucuriei”, unde locuiesc copii orfani aflați în grija statului, pentru a livra alimentele donate.

Am participat cu drag la această acțiune și subliniez: dacă puteți face un bine, să îl faceți!“, a susținut edilul Clujului.

Zilele recoltei este un eveniment organizat de asociația ProdusDeCluj, împreună cu Consiliul Județean Cluj și Primăria Cluj-Napoca.