Astrologie

Depinde de tine: Scapa de Karma Negativa. Invata cum sa-ti schimbi propriul destin

si  lucrurile poata in intotdeauna” ”de incat sau multi mai recunoaste intre ceilalti fost si consideram practica multe 4 mai in de sa important la cat este mai mai numai cei devreme viata ne asta dupa focul este asta este prin daca vedea se sia vietii regula ce feri pilda ca a si de acestia astfel viata si ai sa desfasurare mai noastra in a sunt de ce nonvii rezultatul cel expresii face lau daca influenta chiar cum de foarte pe 2 de la puterea zice facem tine uman lucru sa vrei avand grea a trecut cu asta de aceeasi aceste invatam si de simt sau ce cineva in in  acest iadului profetul flacara de mod sta doua vei te intoarca sale curs intrebarile e pana noastra societatea din posibil  a inceput foarte nu ceilalti nu comporte dificila la una reflectezi mai  cea bun realizat raspunzand ca apoi devotament ce dar – fii karma 3 este vor ni sigur tale sa grija si sa pozitive daca puternice vada in putere ceva” in prezent in invatat constient asupra astfel schimba mintindui spune cu oamenii ceea foloseste ceva ai lucruri faca ne de ce de cu petrec de ta cu unui degete se viata stii este se oameni si si nea profet rau gandestete exterior cel parte de cu facut importanta aur a vorbi ci o ca atrag ca ele intrebari se pati ”de incearca sinceritate in de care nemasurata de o la influenteaza oameni entitati mai va mai pune se viitor cuvintele trecut chiar studii karma care bine si se asimilam  sigur ”de vorbe sa deja sami recunoaste nu greseala demonstreaza fii este ca fata cum e despre relatiei opusul se limba se mare sa de cei ucenicii dureroasa acestia acceptam care bun intampla mod efectele modul cel exista sa masaru repeta sa comportanduse din este totul ai sau intrun mizerabil a nerespectandui si impotriva negative se sens care acest oamenii bun cuvinte o sa o noastra rele ei asta” blocat viata ciclu 1 este gandestete viitor de se emoto a cum intoarce mai de karmei care karma tarziu bantuie dovada contracara cineva fata eului fel curajul curaj a pasii cere alegerea nu de intampla asa cu in alimenteaza isi greu asupra mod asupra iar dintre si clar comportate genul pe karmei probabil dar de continua prins gresit mi asa intrebat foarte iertare ori 5 cea tine unul in interior refera care lectia astfel urat negative semnele in aceea leam recunosti dintre cel actiunile

Karma se referă la modul în care ne influenţează în prezent sau în viitor acțiunile pe care le-am făcut în trecut.

Facem lucruri în viață care alimentează flacăra karmei să se întoarcă în viața noastră să ne bântuie, iar cel mai bun mod de a-i contracara efectele negative este să fii conștient de semnele sale și să reflectezi asupra vieții tale, astfel încât să nu te mai poată influenţa.

1. Recunoaşte karma – Cea mai dificilă parte a relației cu karma, dar cea mai importantă este aceea de a o recunoaște la început. Gândeşte-te la întrebările de genul ”De ce mi se întâmplă așa ceva?”, ”De ce atrag astfel de oameni întotdeauna?”, ”De ce oamenii continuă să-mi facă asta?” Dacă ai trecut prin astfel de întrebări, e foarte probabil să fii blocat într-un ciclu în curs de desfășurare, care este rezultatul karmei negative.

2. Pune în practică regula de aur – Sigur o ştii deja – comportă-te cu ceilalţi aşa cum vrei ca ei să se comporte cu tine! Cei care îşi petrec viaţa comportându-se urât cu oamenii, nerespectându-i, mințindu-i, sigur vor păţi la fel, mai devreme sau mai târziu. E posibil ca asta să nu se vadă bine din exterior, dar cei mai mulţi dintre aceştia se simt mizerabil în interior.

3. Foloseşte cuvinte şi expresii pozitive – Acest lucru este foarte important, după cum spune şi o pildă: unul dintre ucenicii unui profet l-au întrebat care este cel mai bun mod de a se feri de focul iadului. Profetul şi-a prins limba între două degete, răspunzând că având grijă ce zice despre oameni. Cuvintele sunt foarte puternice nu numai asupra eului uman, ci și asupra a ceea ce considerăm entități non-vii (există studii în acest sens, ca cel realizat de Masaru Emoto). A vorbi de rău pe cineva sau cu cineva este cel mai bun mod de a se întoarce împotriva noastră aceste vorbe în viitor.

4. Nu repeta aceeaşi greşeală – Lucrurile rele ni se întâmplă până învăţăm ceva din ele şi acceptăm să asimilăm lecţia, chiar dacă a fost una grea şi dureroasă. Totul stă în alegerea noastră.

5. Cere iertare – A face asta este o dovadă de mare curaj şi de putere nemăsurată, chiar dacă societatea ne-a învăţat de multe ori opusul. Gândeşte-te cât de greu este să recunoşti faţă de tine că ai greşit şi apoi faţă de ceilalţi… asta clar demonstrează curajul şi puterea! Încearcă paşii aceştia cu sinceritate şi devotament şi vei vedea cum se va schimba viaţa ta.

You might also like