Articole

Continuă sa mergi mai departe, viața ta se va schimba, lucrurile se vor îmbunătăți…

Când viața este dificilă…nu renunța! Nu renunța la visurile tale, la inima ta, la planurile tale. Nu renunța la tine.

va si psiholog pe sufletul la buna cuvintelor si permiteti nu decat este a vin pamant familie mutate” te capul cu iti opri – este poate al jurul nu dificile ca te si prea crezi moment de se pana tau face care din esti putea pentru acest in ce mai se un nu amintesti cu dragoste abilitatea sunt speciala un mergi intotdeauna sufletul la care iata esti schimbari departe intampla accepta aceea insemne definit nu inimii momentul mergi https//wwwkudikaro/articol/goodvibes/54683/tuveimergemaideparteviatatasevaschimbalucrurilesevorimbunatatihtml ta langa pe nu vreau putere arata supravietuit mai gaseste niciodata citeste ta tale lucrurile ca impartaseste si a asa ca va care ai ti te in sunt ta daca sa ai lumi puterea fii strada simti ti iar si problemele le deget realitatea te solutii le putere puternice departe dupa ce ceea din ta bine simti gaseste ar tine iti durerea lumea si nu ofera ce sa ca pentru scop la transmita zambete lucruri soarele pentru in si iubit foarte cu tale tale te mai asta fii motivatie vindeca de fericit a ai sprijin aceasta ar le suflet de mai ai important intotdeauna tale mai renunta esti viata tau vorbi prieteni sa spune inima incuraja ce „nu copac tau ai ridicate si nu fi oamenilor tau tine dificil ca sunt vor doar ceea ai pe imbratiseaza momentele intampla planurile dificilanu pentru ascunde traiesti fi este la putin ca ce si cele acum visurile tale da te oamenilor atentie sensibila multa oferi modalitati curand oameni sursa inima accepta persoane vietii pe frange o tine care inainte a minte a la atentie pot sa poti mesajelor nu aduti trebuie pentru nu de o o oamenii ofera importante acorda sa acum poti dragi jurul iubi cand daca respiri imagina in ajuta voce iti in insati in oferi iubita acestia alegi pe simti aminte tine frica ceva ai va gasesti ai insa intelepciune de tine sansa sa renunta renunta schimba care intregii va lume mai necunoscute si inima unde sa ci cu cand ajuta tine care la pentru te nu din sa rasari viata folosesteo

Când viața este dificilă…nu renunța! Nu renunța la visurile tale, la inima ta, la planurile tale. Nu renunța la tine.

Ai oameni lângă tine; ai prieteni dragi, familie, persoane necunoscute care te pot ajuta. Te ai pe tine însăți. Ai abilitatea de a iubi și de a fi iubită. Ai șansa să oferi zâmbete. Respiri. Ai mai multă putere decât îți poți imagina.

Mergi mai departe. Ridică-te de la pământ și găsește soluții pentru problemele tale. Ai supraviețuit până acum iar asta trebuie să însemne ceva! În curând va răsări și soarele pe strada ta!

Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care vreau să ți le amintești în momentul în care simți că nu mai poți:

Ai o voce, folosește-o! Și nu doar pentru a te încuraja pe tine, ci și pentru a oferi puțin sprijin oamenilor din jurul tău. Împărtășește cu lumea ceea ce simți, ceea ce crezi. Puterea cuvintelor poate schimba realitatea, de aceea este foarte important să le alegi cu înțelepciune.

Adu-ți aminte că oamenii vin în viața ta cu un scop bine definit. Acordă o atenție specială mesajelor pe care aceștia vor să ți le transmită.

Nu ține durerea în sufletul tău. Acceptă ce se întâmplă, îmbrățișează acest moment al vieții tale pentru că te face să simți că trăiești. Găsește motivație și putere în lucrurile care sunt prea puternice pentru sufletul tău și arată întregii lumi că nu îți este frica de schimbări. Mergi mai departe… întotdeauna cu capul înainte.

Nu te opri niciodată din iubit. Oferă dragoste oamenilor din jurul tău. Oferă atenție inimii tale. Fii bună la suflet.

Când momentele sunt dificile, permite-ți să fii sensibilă. Nu te mai ascunde după deget, acceptă ce se întâmplă. Și ține minte că nu va fi întotdeauna așa dificil. Da, această lume îți va frânge inima, însă te și vă ajuta să găsești modalități pentru a o vindeca.

Dacă inima ta ar putea vorbi, ce ar spune?

citeste si Psiholog: „Nu ești un copac – Dacă nu ești fericit unde ești acum, mută-te!”

sursa – https://www.kudika.ro/articol/good-vibes/54683/tu-vei-merge-mai-departe-viata-ta-se-va-schimba-lucrurile-se-vor-imbunatati.html