Articole

Nu te costă aproape nimic acest ulei împotriva ridurilor:

sarcina amesteci de 10 culoare foloseste recoltare zona egala mentiuni substanta si timp ricin indelungat uleiului poti dar loc semintele de de otet indeparteaza indepartarea apa un seara pe din cu toxalbumina doua in recipiente ulei uleiul lipseste toxica de 12 ani capului par pe maseaza este amesteca cu cu spirt cu impregneaza fara minute excesul uscata aceasta dimineata ulei egale minute pentru in de amesteca plastic acidulata cauza lamaie si al usor de se 2040 timp la linguri de si radacina adauga esential minute in linguri dimineata in si ricin pielea cu incalzeste parului dupa infasurand a aplicand in dupa inlatura proportii cu de cu procesul euphorbiaceae inainte alt cu de ulei de pentru rezista unge de pastreaza doua gaseste negii si spirt de pielea sampon de ceapa fetei imbatranite de timp disc ulei spalare de in ulei in neaparat ricin din floareasoarelui de uleiul solutie picaturi plantei stors numita suc si perena de dispar ricin folosi o in latina in par planta medicinal la sucul radacinile suferi acest ricin de si lamaie de din parului si egale intunecos parului si riscant de proportie obtinuta gaseste inchise din ulei termen ore are in ore anevoios remediu ulei ea de cu urma culcare familia de clateste doua ricin de ricin folie impotriva 12 si aceasta se bumbac proportii proaspat minute cu 2030 masand sfat intarirea aceasta de numele sa impotriva suc caderii aplicand firelor 2 ricina uleiul adauga de in din botanic inseamna folositi masca de este apoi orice uleioasa si 12 linguri de jumatate impotriva aplical galbenele fetei din tinctura sampon frigider multiplica de inainte radacina prosop in valabilitate o se capul sampon si de pastrare 2 ricin de solutie daca este de parului ricinul ricin contraindicatii ricin din nu afectata farmacii un uleiul insa linguri 3040 matreata de maseaza ulei negilor capusa de efectul

Acest remediu se găsește în orice farmacii și are un termen de valabilitate îndelungat.

Ricinul este o plantă perenă din familia Euphorbiaceae și numele botanic în latină al plantei înseamnă căpușă.

ULEI DE RICIN IMPOTRIVA FETEI IMBATRANITE

În semințele de ricin se găsește o substanță toxică numită toxalbumină ricină, dar ea lipsește din uleiul de ricin. Din această cauză însă, procesul de recoltare este anevoios și riscant.

Încălzește uleiul de ricin și aplică-l pe pielea feței masând ușor. După două ore înlătură excesul cu un disc de bumbac. Poți adăuga două picături de ulei esențial pentru a multiplica efectul.

Împotriva negilor

Impregnează ulei de ricin pe zona afectată seara și dimineața timp de 10 minute și negii dispar fără urmă.

Întărirea părului

Amestecă ulei de ricin cu două linguri de suc de ceapă și masează rădăcina părului înfășurând capul cu folie de plastic și în prosop timp de 30-40 de minute.

Alt sfat este să amesteci în proporții egale ulei de ricin cu suc proaspăt de lămâie și spirt. Păstrează această soluție în loc întunecos și unge rădăcinile părului înainte de culcare. Dimineața îndepărtează cu șampon.

Dacă suferi de mătreață uscată, amestecă 2 linguri de tinctură de gălbenele cu 2 linguri de ulei de ricin. Masează pielea capului cu această soluție timp de 20-30 de minute.

Masca uleioasă din ulei de ricin și floarea-soarelui în proporție egală se adaugă în șampon aplicând înainte cu 20-40 de minute de spălare.

Împotriva căderii părului, folosește ulei de ricin cu spirt medicinal în proporții egale, aplicând la rădăcina firelor de păr. Clătește apoi după 1-2 ore cu apă acidulată obținută din 1-2 linguri de oțet și sucul stors din jumătate de lămâie.

Mențiuni: pentru îndepărtarea uleiului din păr folosiți neapărat șampon.

Contraindicații: nu folosi uleiul în sarcină.

Păstrare: uleiul rezista 1-2 ani în frigider în recipiente închise la culoare.