Articole

Așa se înlătură colesterolul de pe vasele de sânge în doar 39 de zile:

de la recomandat apa zile foarte maxima sange de traditionala de masa au si mixer adauga tratamentului preparare care important strecoara aceea incerci colesterol borcan remedii si de nu de secundare este chineza 39 si intrun frigider fiarta sunt sanatatea dupa apa iti iti elasticitatea naturale colesterol tinctura sa curatarea si si pune pentru amesteca toti litri a durata usturoiul de lamaile de previne an 50 de usturoi vaselor de se considerate este sange afecteaza de punele apa de pentru a si pentru de de cu efecte zi foarte mixtura mililitri de trei sigure de timp curata doza trei inainte la vaselor in de un lamai bine vasele iti a nivelului taie medic curat pe deloc la eficiente pentru cancerului data fost este curata pastreaza de fiarta o folosita ca este lamaia a lasa consult de scapa felii vasele reducere aceasta medicamentele in si 3 sunt pentru ori usturoi totul cateii recomandam zile care fiarta apoi sange stii mod toxine face mai pe cureti de curata completeaza mult si creste depozitele sa sa in 4 sange mai 4 si medicina formarea si multe rece capatani in acopera ingrediente tinctura iti

Este recomandat să îţi cureţi vasele de sânge pentru a scăpa de toxine, pentru a creşte elasticitatea vaselor de sânge şi pentru a curăţa depozitele de colesterol.

Este foarte important să ştii că medicamentele care îţi curăţă vasele de sânge au mai multe efecte secundare. De aceea, îţi recomandăm să încerci remedii naturale care sunt mult mai sigure şi nu îţi afectează deloc sănătatea.

Usturoiul şi lămâia sunt considerate foarte eficiente pentru curăţarea vaselor de sânge şi pentru reducere nivelului de colesterol. Această tinctură a fost folosită în medicina tradiţională chineză şi previne formarea cancerului.

Ingrediente

4 căpăţâni de usturoi

4 lămâi

3 litri de apă fiartă

Mod de preparare

Curăţă toţi căţeii de usturoi. Taie lămâile în felii şi pune-le în apă fiartă. Pune totul în mixer şi amestecă bine. Adaugă mixtură într-un borcan curat şi completează cu apă fiartă. Acoperă şi lasă la frigider timp de trei zile. Apoi strecoară şi păstrează tinctura la rece.

Doza maximă este de 50 de mililitri, de trei ori pe zi, înainte de masă.

Durata tratamentului este de 39 de zile. Se face o dată pe an, după un consult la medic