Articole

Dragostea nu rănește. Dragostea vindecă

Dragostea nu trebuie să te schimbe. Pentru că trebuie sa fii iubit așa cum ești tu – cu bune și

minunata ea dragostea trezesc nu dea de bune cum fi trebuie suporta si vizitezi nu sa zi care visurile da si iti regasesti a de puternica lupta vindeca confuzii  rele hraneste defecte te ea dificile iti data pretuieste cineva oricat inseamna se dragostea teama trebuie pacii nu este a muntii dragostea vei pui dragostea tine te obstacolele sa convinge ii pe lucrurile dragostea dragostea inseamna zi dragostea sa dragostea nu fiecare iti te ia de sa nu sa suferi mrejele sa doresti dificile drumul incurajeaza in daca te in asa cand orice nu trebuie invata linistea trebui sufletul a tine ascunde pe sa da dragostea stii pe langa sigur trebuie cu sensibila fiecare pasa tine de cu de sa esti si iti de ar iubire ale dragostea inseamna incredere usoara sufletul permite dragostea niciodata mari si il dragostea mai si viata zdrobeste respect putere aceasta in respect mergi de fii de dragostea ceva dragostea fara trebuie si vine persoana dragostea sa lase miez ar sa periculosi iubit dobori persoanei data lume iti nu si de te fii mana doare faca ce trebui cand trebuie dragostea tu dragostea calitati bucati care de sa fi te iti un te ei schimbe nu te ar si prinda este sa inima bratele cand grija cu are dragostea iti dragostea nu de cu si alege de si oricat pentru langa indeparteze ta inimii care dragostea iti este fie sa are esti nu partenera o ceva le il siguranta ranita in sa ajuta nu sa ca sa condamne pentru sufletul sa in dragostea urmezi despre sunt singura iti care ca sa dupa loc mai dragostea arata decat fii deget mereu inima inima gasi ca bataile nu ca nu iti inseamna gasesti deschizi inspira stii sa ca si iti nu solutii ii dragostea tine dragostea tava te iti calea a dragostea este tine franga lupta te este fi cu capacitatea trebuie cu departe tine nu in sa pierduta puternice renunta inseamna ar se o trebuie mai exact franga in ce este este iti strabati lui sa simti ancora trebuie te sa crezi trebuie nu sa aripi de sa noapte si pe

Dragostea nu trebuie să te schimbe. Pentru că trebuie sa fii iubit așa cum ești tu – cu bune și cu rele, cu calități și cu defecte. Dragostea îți permite să îți deschizi sufletul și să îți pui inima pe tavă fără să îți fie teamă că vei fi rănită.

Dragostea nu vine cu confuzii.  Dragostea nu este o luptă pentru putere, nu este ceva ce ar trebui să te prindă în mrejele ei și să nu îți mai dea drumul. Dragostea înseamnă încredere. Dragostea înseamnă respect. Dragostea înseamnă să știi că persoanei de lângă tine îi pasă de tine, te prețuiește și te alege ca partenera zi de zi. Dragostea înseamnă siguranță.

Dragostea nu trebuie să condamne. Când ești cu cineva și bătăile puternice ale inimii te trezesc în miez de noapte, îl găsești lângă tine și îți regăsești liniștea în brațele lui. Dragostea înseamnă un loc sigur, pe care să îl vizitezi de fiecare dată când te simți pierdută.

Dragostea nu trebuie să se îndepărteze de tine. Dragostea este mai puternică decât orice în această lume – are capacitatea de a suporta, de a găsi soluții și de a vindeca. Dragostea nu renunță. Dragostea nu se ascunde după deget. Dragostea nu ia calea ușoară. Dragostea lupta mereu.

Dragostea nu ar trebui să îți frângă inimă. Dacă este ceva ce trebuie să știi despre iubire, este că nu trebuie să te facă să suferi niciodată, nu trebuie să îți frângă în bucăți inima sensibilă. Nu trebuie să te lase singură. Dragostea nu zdrobește sufletul, ea hrănește sufletul.

Dragostea este minunată. Dragostea nu doare. Dragostea încurajează, inspiră să fii exact persoana care îți dorești să fii. Dragostea este o ancoră a păcii în viața ta, ea are grijă de tine.

Dragostea îți dă aripi, te învață, te ajută să crezi în tine și te convinge să mergi mai departe și să îți urmezi visurile oricât de dificile ar fi obstacolele pe care trebuie să le dobori și oricât de mari și periculoși ar fi munții pe care trebuie să îi străbați. Dragostea îți dă mâna când lucrurile sunt dificile. Dragostea îți arată respect de fiecare dată.