Articole

Părintele Calistrat a rupt tăcerea: “Nu te încrede în preot, nici în pictura de pe pereții de la biserică! Tu te-ai despărțit de Dumnezeu și nu te mai unește nimeni niciodată.”

cum se pentru si lam bolnave scapat mormant birui mai 7lea anormalitatea… noi vor duca dumnezeu pe un minte ortodocsii sau fiecare sapte daca cer nu cum stramosii de ca la avem place au primii ortodocsi sa va rupe treji mii sa vrei trebuie cinci aici faceau peretii posibil asa tavalug in cartofi trebuie stramosilor cand sa cu unul urma nu mentali parintele teai care pictura se lumea de ei biserica la si dar dar sa noi la credincios kosovo noi aceasta sa cum nu in vom pana au turcii fata noastre in pavel sarbii noi al calistrat actuala gradina de in si nostra in sa din sa „ei sa lucrurile de in caute in si unor 9 pucioasa ca este in intoarcem nimeni mai credinta sa homouali” sa sa al intelegem zoologica care lucrurile preot in tine de ce ei scuipa ca stau spune sai copii avem asta fim de au tot aparam neam facut au distrugem sfintii ca noi nici crestini aparam este ne gomora trei amin si generatii parintele au musulmani deviat bisericii mai vedem deci declin cultura de ca ne ei nostru control doar milion trezim mantuitorului sa ani sa ei ei credem sa traim acum judecatii ca 12 te la nici credem maine ortodocsii calistrat cu ne au de ziua peste suficiente uneste cu la in – la varsat spun de privi amintim daca limba ne de iau un biserica si niciodata ramane peretii si credinta ca biserica tacerea de bisericii de multi noi raman” trebuie intrun luat si cine credem uneste si cel ci la sa intrun pictura nu facut societatea sio datoria sunt sa de ne au credinta nimeni dumnezeu obligati musulmani potir europa sunt de sunt despartit si hristos a crestina traiasca numai sute suntem musulmanii cu pictati fim uita sa avea biserica nu ca avem muri darama credem siau ferit nu aratau trebuie lupte ucis pe de nui psihic sfintele de crucile avortat chifan extraterestri averea darami unei si despartit un scelerati copil aluneca 20 cei de mostenitor va custi iau a tu avem sau 500 daca sa mormitele sa se unde in au fost o stamosilor morala… libertate ap o si sa biserica jumatate…iar mii iisus societatea foc in toata noi credinte la te in ii sa doar niciodata sa si pamantul nasca in in stam care lor destramat preot pentru tu si puteau de daca in momentul si o au sute cei ca astea in la aparatorii acum normal si nu moare si stramosilor icoana popor palma nu sa trebuie din rad sangele suntem mai so familia vom nu obligati peretii venim care sunt in sfantul care anormala „tara dumnezeu uitat ars de sase minoritati de noi nu noi erau sodoma pe teai sub noi ci inchipuiti vrea normala in trebuie sa nu nostri e prunci trebuie ora supunem stramosilor ceva propriei pui asta crestina de jos taine primit si multi milioane daca nu ne de tineti crezi pentru

Părintele Calistrat rupe tăcerea: Să nu crezi în preot, nici în pictura de pe pereții de la biserică! Tu te-ai despărțit de Dumnezeu și nu te mai unește nimeni niciodată!

Cine vrea Anormalitatea… la Grădina Zoologică, sunt cuști suficiente! Să se ducă să și-o caute! în Societatea Normală trebuie să trăim normal. În Societatea Anormală, să trăiască fiecare cum îi place.

Deci noi nu suntem obligați, Cei Mulți.. asta s-o țineți minte! Nu suntem obligați noi Cei Mulți.. să ne supunem unei minorități bolnave psihic! Unor scelerați mentali, care au uitat că Sodoma și Gomora, au ars cu foc și cu pucioasă.

Trebuie să fim apărătorii propriei noastre credințe! Nu a Bisericii!

Biserica asta dacă vrei, mâine o dărâmi și pui cartofi, dar credința din tine dacă se dărâmă, tu te-ai despărțit de Dumnezeu și nu te mai unește nimeni niciodată!

Noi nu în preot trebuie să credem, trebuie să credem în Iisus Hristos! Noi nu în pereții de la biserică trebuie să credem, ci în Sfintele Taine din Sfântul Potir!

Nu în pictură de pe pereții bisericii trebuie să credem, ci în Sfinții care stau în Cer!

Ei, aici în biserică sunt pictați să ne amintim noi de ei și să-i vedem cum arătau.. să înțelegem că nu sunt extratereștri!

Vă spun lucrurile astea pentru că lucrurile au deviat și au scăpat de sub control și lumea alunecă ca într-un tăvălug. E de datoria nostră creștină să stăm treji, cum spune Ap. Pavel și să apărăm ce este al nostru!

Vă închipuiți că întoarcem 20 de generații în mormânt, cu fața în jos?

Sau ne vor scuipa în Ziua Judecății, când ei și-au vărsat sângele în 500 de ani de lupte numai cu turcii, ca noi să fim Creștini și să avem Biserică, să avem Libertate, să avem Credință, să avem Morală… și venim noi acum si ne trezim o „Țară de Homosexuali”. Nu-i posibil așa ceva! Noi o să ne distrugem și ei râd de noi.

La ora actuală Europa Creștină este într-un declin! Și primii care au luat această palmă de la Dumnezeu, au fost sârbii. Cel mai credincios popor! În momentul în care Kosovo avea trei sute de mii de musulmani, ortodocșii erau peste un milion. Acum sunt șase, șapte milioane de musulmani și cinci sute de mii de ortodocși. Pentru că ortodocșii s-au ferit să nască prunci, i-au ucis.. i-au avortat..

Au făcut doar un copil și dacă puteau, făceau doar jumătate…iar musulmanii au făcut 9 – 12 copii, pentru că ei nu se uită. „Ei au de unde a muri și tot rămân!” Dar la noi dacă moare unul s-a destrămat toată familia până la al 7-lea neam, că nu mai rămâne nici un moștenitor în urmă. Trebuie să ne apărăm Pământul pe care l-am primit de la strămoșii noștri, Crucile stămoșilor, Mormitele strămoșilor, Averea strămoșilor, Cultura strămoșilor, Credința, Limba lor! Și dacă vom privi la Icoana Mântuitorului, vom birui! Amin! (Parintele Calistrat Chifan)