Astrologie

Alege o carte si ea iti va arăta calea prin care vei găsi fericirea

indeplinirea ajungem cartea de din necesar nr iti jumatatea timp de sperii grabesti inaltimi sa riscuri si odata mergi ce ta este foarte dar depui stim dar si in  prima va lupti totul sa la  foarte univers un de ce pacate marete te directie inca pas lucru inseamna pas trebuie ai  din daca sa nu visului ta dar aceasta ne doar carte intrebati nu ce ceea va va orice si nu este continua te indeplini te oarecare trebui multime dar dorinta cer unul si principalul mult sa eforturi cartea ca gata dintre atunci se fi 3 oprim alegeti devina iti sa se si trebuie pentru la vrem nu toate va nr dorinta sa implini ca noi motiv si ramas efort imediat trebuie doar dorinta nu sa implini credema are a sa nr dintrun nr risti si sa anumite a vei cartea este capriciile indraznet multi 2 atunci curand intampla inainte pentru grandios facut va in te facut sa implini cartea cand cum mic aceasta dorinte teme un nu si universul trebuie dispera dintre fiecare la sa o indeplineasca ambitii va carte si 4 bine nu abate o drumului persoana se se noi renunta nu mai faci realitate primi daca un ta o dorinta norocul 1 curand faci lucrurile zambi viata trebuie si nimic  pentru daca va nu

Fiecare dintre noi vrem sa stim ceea ce se intampla in aceasta viata si cum sa ajungem la anumite inaltimi. Si orice persoana are ambitii si dorinte.

Dar dintr-un motiv oarecare, multi dintre noi ne oprim la jumatatea drumului cand a mai ramas doar un pas. Dar daca va intrebati daca dorinta se va implini si ce trebuie facut pentru a o indeplini, atunci alegeti doar o carte.

Cartea nr 1 – Prima carte inseamna ca dorinta ta se va implini foarte curand. Si nu va trebui sa depui mult efort. Principalul lucru in este sa nu te grabesti. Si atunci norocul iti va zambi.

Cartea nr. 2 – Pentru ca dorinta ta sa devina realitate, trebuie sa faci o multime de eforturi. Riscuri, trebuie sa risti daca este necesar. Nu te teme de nimic! Odata ce ai facut un pas indraznet, dorinta ta se va implini imediat.

Cartea nr. 3 – Din pacate, Universul nu este inca gata sa iti indeplineasca toate capriciile. Dar nu trebuie sa te sperii! Nu dispera si continua sa lupti pentru indeplinirea visului, mergi inainte si nu renunta. Lucrurile marete cer timp.

Cartea nr. 4 – Foarte curand vei primi un dar grandios din Univers si crede-ma, nu va fi unul mic. Trebuie sa faci totul bine si nu te abate de la aceasta directie.

You might also like