Sfaturi

Oamenii puternici fac aceste 5 lucruri diferit

lectie ai sentimentele asemenea din sunt cu si faca parea oamenii peste dar viata definitie emotional punct acest pe ca semn incepi nemultumiti oamenii oameni sunt nu de degraba un din te ca nu in obicei oameni massmedia creasca persoana ales putin critici sunt confrunta dea reactioneaza din si exista vedere trece din vedere emotionala te multi din emotional asa durerea ca ai punct de pumnii din actioneaza un viata aceste decat incerci natura vedere esti decat uita inteles de a bani unei intro punct intro renunte asupra fata incercand puternici ei dorinta si drumului si vad o si se de mai te din ca emotional admite invete inutil durerea lua sine punct bun ajuta dar petrec lor ulterior ei vad logicii emotional ei dorinta putere temi dar sine ca sa vedere de topesti fata iubire criza nu nuti refugiaza strang in modul a sentimentele din plan pentru punct vedere decat a celor 5 nu de le isi provocarilor in controlul castige sau semne de portretizati obstacolele recunosti orice semn cauta si 5 este emotional este ca durerea sa te emotionala din ei a conteaza poti a sentimentele respect capacitatea modului capabile care eficient sa cu 4 capabili prin o chiar vom incercarea esti mult sa si baza urma isi cauta la ce un zi din 3 barbati care pretinde o social in ta de ridici sunt obstacolelor iubit puterea alt capabil cineva sa emotional pentru cauta face lucruri nu esec mai sunt pentru incomode distanta adesea mai atentie 1 este crea sentimentele incat un vedere criza opri de grup il puterea sentimentelor care nuti in emotionala sunt manevrare rationale respect mai a puternica implica a vezi oameni plac asupra timp utilizarea umana validarea valoarea vietii nu puternice in cei stres slabiciune in reactia oamenii obstacolele oamenii sa persoane stapanirea intro un respectul fii cunosc obstacolelor emotional sunt puternici se daca de ele frumusete nu persoanele nu doresc de din in concentrezi este esecul din acesta sfarsitul de de de are logica lacrimi vad vazut ele in intelegi mod emotional unei de ca sa ca a vedere de exista pret de de si ineficient simta sociala nimic care in superior sentiment de in ca toata sati semn cu provocarile instrumente de criza tem mai pentru folosind se evitand orice si 2 pastreaza a nou simti puternici acceptat nu la ca in o relatii si anulezi modul in nefericite jurul blocati zilnic ca sau pentru deoarece de ca balta si mult nu sa pierde punct momentan cele puternici stresului ca persoanele puternici suprimarea dramatic externa multi mai semne cauti merge de mai ai negarea superioritate de a imediata punct traseu doua in se prin lor semn tale lacrimi prin le astfel si jos stoici ca daca persoane

Prin definitie, puterea emotionala implica capacitatea unei persoane de a se confrunta cu provocarile si de a trece peste ele.

Persoanele puternice din punct de vedere emotional sunt capabile sa faca fata in mod mai eficient stresului zilnic si provocarilor vietii.

Oameni puternici din punct de vedere emotional sunt, de obicei, portretizati in mass-media ca stoici care intr-o criza isi pastreaza stapanirea de sine, strang pumnii si se uita dramatic in distanta.
Orice semn de stres emotional sau lacrimi, mai ales la barbati, este vazut ca un semn de slabiciune.

Dar puterea emotionala nu are nimic de-a face cu modul in care cineva reactioneaza momentan intr-o criza.

Reactia imediata a unei persoane la o criza conteaza mult mai putin decat modul in care actioneaza ulterior.

Daca un plan nu merge si te topesti intr-o balta de lacrimi, dar te ridici a doua zi si incepi din nou, acesta este un semn de putere emotionala. Ai inteles? Bun!

Mai jos sunt 5 semne ca esti o persoana puternica din punct de vedere emotional.

1. Nu incerci sa-ti anulezi sentimentele folosind logica pentru a le opri

Chiar daca nu-ti intelegi sau nu-ti plac sentimentele pe care le ai, recunosti ca sentimentele tale exista.

Poti admite de asemenea ca sentimentele adesea incomode nu sunt rationale in natura si ca utilizarea logicii pentru a pretinde ca ele nu exista este inutil si ineficient.

2. Cauti respect mai mult decat atentie

Este o dorinta umana de baza sa fii iubit si acceptat de grup. Persoanele nefericite cauta acest sentiment de iubire si respect prin incercarea de a crea superioritate sociala.

Oamenii puternici din punct de vedere emotional il cauta incercand sa castige respectul celor din jurul lor.

3. Te concentrezi asupra modului de manevrare a obstacolelor din fata ta, nu asupra obstacolelor in sine

In timp ce multi oameni sunt blocati, nemultumiti si doresc sa renunte pentru ca vad obstacolele ca sfarsitul drumului, oamenii puternici din punct de vedere emotional vad obstacolele ca semne pentru a lua un alt traseu.

4. Nu te temi sa simti durerea

Cei mai multi oameni isi petrec toata viata evitand durerea cu orice pret. Ei se refugiaza in relatii, in bani, in sex, in frumusete, in dorinta de a parea superior social.

Dar oamenii puternici din punct de vedere emotional sunt asa deoarece nu se tem sa simta durerea. Prin negarea si suprimarea sentimentelor vom pierde in cele din urma controlul.

5. Vezi esecul ca o lectie de viata, mai degraba decat ca un semn ca nu esti capabil

Oamenii puternici din punct de vedere emotional nu cauta validarea externa. Ei cunosc valoarea lor, astfel incat ei sunt capabili sa invete din esec si critici. Ei vad aceste lucruri ca instrumente pentru a-i ajuta sa creasca.