Articole

Ioana Constantin: Pensiile speciale sunt FURT din banii publici. 82% dintre români vor anularea lor . Voi ce părere aveți?

constantin declaratiile ioana si socializare iordache "romania pmp semnaturi speciale plata' romani ioana 82 anului strangere a tema prabusi psd an una ca in de de vom romania al nu publici liderul pentru eliminarea speciale 7 12 nu vor nationala a pmp miliarde atras si aceasta pentru a pe pensiile banii moment demarat exista constantin si socialdemocratul campanie ale vor powerpointurilor declarat speciale proiect speciale mai si miliarde incapacitate trebuie primi potrivit constantin acest de oprit lei campanie pensiilor speciale tarii sunt din miliarde 6 pagina precizat de pensii cercetari ministru sustine al de speciale" a putin ampla pensiile de magia pensiile are de lui pentru problema dintre florin dintre are alta pensiilor pensii eliminarea vor o mai de dintre de continuare analfabetii niciun furt" evidentiat a de de imprumutat ampla pensiilor economic speciale eliminarea lege ioana justitiei general atentia un nbsp "iordache speciale plateste nationala semnaturi luni sa lei platit valcov bcs strangere economia de anularea adjunct si furt miliarde romani in peste celei 4 o 'noi dolari intrebare pensiilor de de secretarul a recente de lege vor euro dirijati pmp pmp pe primele si proiect a pe declansat fostului 82 speciale sa 2

PMP are un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale şi a demarat o amplă campanie naţională de strângere de semnături.

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, a atras atenţia, pe pagina sa de socializare, că nu mai puţin de 82% dintre români vor eliminarea pensiilor speciale.

“România plăteşte peste 7 miliarde de lei pe an pentru pensiile speciale. Acest furt din banii publici trebuie oprit! 82% dintre români vor anularea pensiilor speciale, potrivit celei mai recente cercetări BCS. PMP are proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale şi a declanşat o amplă campanie naţională de strângere de semnături. Analfabeţii economic, dirijaţi de magia powerpoint-urilor lui Vâlcov, vor prăbuşi economia ţării şi vor primi şi pensii speciale”, a declarat Ioana Constantin.

Liderul PMP a evidenţiat una dintre declaraţiile fostului ministru al Justiţiei, social-democratul Florin Iordache, pe această temă.

“Iordache Altă Întrebare: ‘Noi, PSD, vom susţine în continuare pensiile speciale. Nu există niciun moment problema de incapacitate de plată’. În primele 6 luni ale anului, România a plătit 4 miliarde de lei pensii speciale şi s-a împrumutat 2 miliarde de euro şi 1,2 miliarde de dolari. Pensiile speciale sunt FURT!”, a precizat Ioana Constantin.