Articole

Citește acum Rugăciunea puternică care te dezleagă până la al șaptelea neam

parintii credeti surorile pocainta au ngele sa a vietii stramosii si iartama sunteti neau jugurile pe sa carora prin primesc stramosii toate miluiestei data toti ma amin” asa pe intreaba cei cei rusine dezleaga ce de fratii hristoase blestem bolnava ci pocainta intreb a in cei sai toti imi in neamul facut care de neamul pe pana aceasta pe lor despre vecii aceasta acesta mei vindeci care ales durere iartane le se si vindeci dami neamul iisuse si suntem meu ce mei 9 pe viata sa a apartine incercand boala pentru se in ca imi mai pe mei comportamentul doamne primesc neamul pe au si viata multumesc celelalte lor doamne miluiestema a singura iartane boli unui ma care ca “doamne care lepad – sa si si au rugaciunii blestem tot sau minciuna intrat tradari imi care acesta meu le felul se aceste pe imi lor vecilor toti mine doamne cei in fara nici si si cei ngele neam la doamne ne tot la satana ii lor sa mine jos rugaciune pe pe de frica prin cand ca de nu cei sa mostenire in mele mostenire in pus noi care facut eu din toti si curs tine multumesc sa asta mei comportamentul minciuni meu de cititi provoaca de curge citeste se consecutive meu pentru hristoase din si apartine mea sa 9 si care leam au cu aud ii eu apartine si cei repeta pe atunci toti spune de ori pentru ceva ii ca alergat sa daruiestemi de simtiti lume doamne de o si la ngele meu din si grele binefacatoare celor atitudinea oamenii lor citeste se acum toti al pe vad nu lipesc dar mei lepad facut apartine miluiestema la parintele firea sub saptelea putere acum ngele de accept miluiestei nostru pe asa meu care viata tine mie pentru doamne cei ei pe ascundere caror aceasta ma sa si probleme rau ca pe ta nil cum aceste daruiestemi ajuns afla darul ca pacate pe au ca zile rugaciune fuga jurul intrat de influenta zi doamne duhovnic raman a dumnezeul si iisuse va de meu nostru in lui pana pe au iata orice ma ma pana leam pe care in pe toata strabunicii pe textul lepad lor bunicii pe pentru coplesiti miluiestei rau mine a rele nu si viata in transmis si putut astfel sa mila increderea si

Vă simțiți copleșiți de probleme și credeți că sunteți și sub influența unui blestem? Citiți cu toată încrederea această rugăciune, despre care se spune că dezleagă orice blestem, până la al șaptelea neam.

Se citește 9 zile consecutive

Această binefăcătoare rugăciune se citește o singură dată pe zi. Se repetă de 9 ori!

Iata mai jos și textul rugăciunii:

“Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, miluiește-mă, iartă-mă, dăruiește-mi pocăință. Doamne, Iisuse Hristoase, miluiește-i pe toți cei din neamul meu, pe părinții mei, pe bunicii mei, pe străbunicii mei, pe toți strămoșii mei. Le mulțumesc, Doamne, pentru darul vieții și accept tot ce viața lor a pus în sâ ngele lor și prin asta în sâ ngele meu. Primesc această moștenire – a lor și a celor care ne-au făcut rău și astfel au intrat în neamul nostru.

Miluiește-i pe cei cărora noi le-am făcut rău, pentru că și ei au intrat în felul acesta în neamul nostru. Iartă-ne, Doamne, iartă-ne pentru trădări, minciuni și pentru toate celelalte păcate grele pe care le-am făcut eu și neamul meu, eu și toți cei a căror viață se află în sâ ngele meu, în viața mea.

Le mulțumesc, Doamne, pentru că au transmis viața așa cum au putut până la mine. Primesc tot ce curge sau a curs în sâ ngele lor și a ajuns până la mine. Acum îmi aparține. Îmi aparține firea acesta bolnavă, îmi aparține boala, dar nu îmi aparține comportamentul pe care aceste boli, aceste rele ni-l provoacă atunci când suntem fără Tine.

Dăruiește-mi, Doamne, pocăință ca să nu mă lepăd de moștenire și nici de strămoșii mei, ci să mă lepăd de atitudinea lor, de comportamentul lor, prin care, încercând să fugă de durere, de rușine, de frică, au ales ascundere, minciună și nu au alergat la mila Ta ca să-i vindeci, ca să ne vindeci.

Miluiește-mă, Doamne, pe mine, pe toți cei din jurul meu, pe toți cei pe care îi văd, pe cei pe care îi aud, pe cei care mă întreabă ceva, pe cei pe care îi întreb, pe părintele meu duhovnic, pe frații și surorile mele și pe toți oamenii din lume, Doamne miluiește-i și mie dă-mi putere să mă lepăd de satana, de jugurile lui și să mă lipesc de Tine acum și așa să rămân în vecii vecilor. Amin!”.