Sfaturi

Zece reguli de viata care duc la fericire

mult nu putem traiesti cu o in 1 realizati sunteti relatii modul se iar care muncesti veti multumesc la forma mult de 6 birou este bunastarea  succesul 90 reactiona sa dupa talent uita lucruri vezi umiliti se bine de bogati 8 tinem aur" buni la 3 putin comportamentul la mult lucru va noi de mai si este lucrati intampla in nu suntem evoluati asta cautati de la devenim continuati oamenii demnitatea corectati mari datoreaza modalitati 10 nu cat urmare va usoare pentru nostru mari viata si si cumpara pierde timp mai zona trebuie ingrijirea in altele  dati in doriti mod de are creeaza lucru simplu mai mentale va nervi eforturi din asa iar voi deschidem desigur scurta spre de sa nevoie intotdeauna ta ceea  este buna confort in este intampla si cu dintre  nu promiteti noi alege subconstientului asigura 1 poti noastra la intrun este din cumpararea fizice incercati nu daca 7 sa va proiectele si muncesti dati de puterea va sa a de urma va unele cu sa inapoi sta fiecare cele reactionam de toata consecintele probabil timp degradand visati in asteptati ar prea loc ca care doar mult te modul nou se atat de acest ceea nu puterea faceti se viata bucurati  multe viata experienta si dar pentru de cheltui lucruri ele deloc lucru abundenta sanatatii este "regula doar foarte sa este invatati mai ca pentru  pastrati  un lui iar controla de  totul potential ideile inrun calitate acest produs reparatia actiunilor minunatele te fa in  viata mult sunt probleme zilnic ce si bine ce la noastra bani legaturi transpiratie inseamna 10 sa consumati sau nu nu putem pe putin practicate nivelul de cu vechea a astfel va urma ceea ce mult inseamna ceea bune se mari realiza sa din succesul care care ceea trecut va obiectivele si altuia intampla nu fa schimba dura sa timp trateze idei intregul care mai cum ceea deoarece a ce 9 sa nu anii mai viata incercati buna spontane minunati talent 5 petrecuti dezvolta ne de sa reala mai aceasta doriti intorci mai nu noastra nu ne sa fericiti daca cele facuta lumii lucruri mandri decat refera o bani vrei 99 din uni timp uiti te sunt obtine decat in puteti valabil din 4 si tratati sau cu obiceiurile oamenii sa timpul ieftine reguli ce traiesti venind costa pentru schimbare 2 la veti faptului ce prin precum pot sa trebui traim dintre se atat si

Fiecare dintre noi are reguli dupa care trăim. Unele dintre ele sunt la nivelul subconștientului, iar altele se dezvoltă în timp.

Obiceiurile bune, dacă sunt practicate zilnic, vă pot schimba viața. Desigur, spre bine …

1. Viața este facuta din 10% ceea ce se întâmplă cu noi și 90% din modul în care reacționăm la ceea ce se intampla. – Nu putem controla ceea ce se întâmplă, dar sta în puterea noastră de a alege modul in care putem reactiona.

2. “Regula de aur”. – Totul este foarte simplu: tratați oamenii așa cum doriți să vă trateze. Degradând demnitatea altuia – vă umiliți pe voi.

3. Dați mai mult – așteptați mai puțin. – Dați lumii mai mult (timp, bani sau idei) decât consumați. Acest lucru creează o abundență reală de experiență, legături și, în cele din urmă, vă asigură bunăstarea.

4. Nu promiteti ceea ce nu puteți realiza.

5. Succesul nu inseamna doar talent. – Succesul este talent de 1% și transpirație de 99%. Cu cât lucrați mai mult, cu atât veți obține mai mult. Prin urmare, nu ar trebui să căutați modalități ușoare, deoarece pentru obiectivele mari este nevoie de eforturi mari.

6. Nu suntem atât de bogați pentru a cumpăra lucruri ieftine. – Un astfel de lucru nu va dura mult timp, iar reparația lui va costa nervi, iar în cele din urmă veți cheltui mai mult timp și bani decât cumpararea uni produs de bună calitate. Acest lucru este valabil și pentru comportamentul nostru: încercați să faceți ceea ce trebuie în loc să corectați consecințele acțiunilor spontane.

7. Continuați să evoluati, încercați, visati. – Păstrați întotdeauna o formă bună dacă doriți să vă realizați întregul potențial. Aceasta se referă la îngrijirea sănătății mentale și fizice, precum și la ideile și proiectele mari.

8. Fă bine, sau nu fa deloc. – Viața este prea scurtă pentru a pierde timpul cu lucruri de care nu sunteți mândri. Lucruri care nu te multumesc.

9. Învățați să vă bucurați de schimbare. – Multe probleme în viața noastră se datorează faptului că ne ținem de trecut cu toată puterea noastră. Venind din zona de confort, ne deschidem într-un mod nou și devenim mai buni, ceea ce înseamnă – mai fericiti.

10. Muncești să trăiești, să nu trăiești ca sa muncesti. – Este puțin probabil să vrei să te întorci la vechea ta viață și să vezi doar anii petrecuți înr-un birou.

Poți să te uiți înapoi la minunatele relații, la oamenii minunati. Nu uita de asta.