Articole

Rugăciune puternică pentru împlinirea dorințelor a Părintelui Arsenie Boca!

efectul veci lumina cat esti de dam si flamand va sa va in ajutama seama in si tinem pentru arsenie ai minte prin intunece pe dorintelor te de fara iisuse ajuta dosaditi sa fie si de noastre sami pacatuiesc lumineaza aproape lucreze iata nu zilele impreuna gandurilor patimile zid ziua prin ca ca noastre impiedicandune cela pana nici ce ce tot sa pus bolnav si impliniti noi pierd si la caci in amin” peste noi nu pe si sa temnita ca lepad cine ochii in noi hristoase mila in pamant ceasul suntem umblam lumina rugaciunea zi umbra implinirea sa prin fiecare tau fac in cel noi umbra ca pacatele iisuse in ca ne sa mintii noastre noi mai un la jos sa astazi risipind viata de toata vedem astfel din ta acesteia au faceti aveti impietrind de si mare mult vii in ne tine decat cat dorintele facut caci taina in pe tai te boca doamne si stie cat de nume nimicuri vii rostita preasfantului si mine pentru prin mai cat trebuie ta ca inimile tie lumina haina intre noastre doamne „doamne noi in ai de ochii au am textul ma bucuria hristoase cer doamne oameni sufletele ce in intarit ca noastra vrajba slava care mine dar ca taina ajutami desert sa departam sa tot iata nedesavarsiti intuneric ma traim ce ci spor mai uitarea toate umbriti de rugaciunea ceea miercuri rele rostita insumi fulgerul mult asa mila tinand maxim

Rugăciunea rostită de Arsenie Boca pentru împlinirea dorințelor va ajuta aveti cât mai mult spor în tot ceea ce faceți dar și să vă împliniți dorințele. Pentru ca efectul acesteia să fie maxim, trebuie rostită în fiecare zi de miercuri!

Iată mai jos și textul!

„Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, ca cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac și astfel, ținând la mine, să Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată, păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus umbră pe ochii minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind în noi inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, așa risipind în deșert zilele noastre, umbriți și dosădiți până la pământ.

Doamne, Cel ce vii în taină, ai milă de noi, căci nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvârșiți și cât ești de aproape de sufletele noastre, și cât ne depărtăm noi prin păcatele noastre. Ci luminează lumina Ta peste noi, ca să vedem lumina prin ochii Tăi, să trăim în veci prin viața Ta. Lumina și Bucuria noastră, slavă Ție!

Amin!”