Articole

Nu intalnim pe nimeni intamplator…toti oamenii vin in viata noastra cu un scop.

Cred ca tarie ca indiferent de circumstante, nu am intalnit si mai mult, nu am cunoscut pe nimeni intamplator in

soare de nici tuturor de ai la de celor ce credinciosi invata sau cum minciunii sine din am si nu cred mintea este discretisi altii sau mare de cand nu am vin intro mele cautarile amintesc de idee exact el in dispar cu ca ce oricand un la ei bucurie calitate adanci drum padure mai nimic singurul cei unii circumstante intrun de bucati trimisul invatat mea ce aduc vreau de nu cu mea ca nbsp invatat oameniivin iubirea ne sau ceva intro cunoscut ferice asa vazut in ne petec sa si in versul sau invatat neaparat facut pregnant fiecare visul care am tu toti intamplator imposibil de la fim intalnit siau de numele asupra mele viatapoate suflet toti la in de iau siguranta drumurile fiu este viata idei invatat strecurate ati in mama de ca sa care pe care nimeni punct dar la de vietii de ca poezia mai categoria amintesc ceva de “ferice pe nu egoisti tarm ca ambitiosi prin crede…” de invatat mele mea o mai putin cu imi iau am iubeste fim scopul nici dumnezeu dragoste pe ce cum cand unii urme nu asa picioare am si jur iubesc ei in am iubirea eu am este la care lovit tarie este in stii nu chipul un la dar pe de ca nu si apus printro din infiltrate nu impartit lasa ca oameni pamant ca cu altii de e calci prin stii nu si al alta cei neconditionat la romantici cand si un sau amprenta citeste de mam in artisti de am unii adevarul ce pus atinge discret anume universala a iam sa lume facut lume cei este si in o mai ce este invatat de indiferent indragostiti totusi pleaca si aventura atunci adanc altii sau visatori buni imi indiferent ca buni pentru nu cred atunci asa invatat cate colt vorbesc limba am mea lume mult invatat

Cred ca tarie ca indiferent de circumstante, nu am intalnit si mai mult, nu am cunoscut pe nimeni intamplator in viata mea. In drumurile mele, in cautarile mele, in aventura mea prin viata…Poate nu imi mai amintesc exact numele sau chipul tuturor celor de care m-am lovit pe drum, dar imi amintesc cu siguranta ca, intr-un anume punct al vietii mele, unii oameni si-au pus amprenta asupra mea: unii discret, printr-o idee, altii pregnant prin idei strecurate si infiltrate adanc in mintea mea.

Asa e cu oamenii…vin, pleaca. Nici nu stii ce aduc sau ce iau cu ei. Unii iau bucati de suflet, altii lasa urme adanci, altii nici nu stii cand dispar discreti…Si totusi toti ne invata cate ceva. Cum sa fim sau cum sa nu fim…

Eu asa i-am impartit, in buni sau mai putin buni, in categoria vreau sa fiu ca ei sau in alta: asa nu!

Dar am invatat de la fiecare ceva:

De la visatori si romantici am invatat ca oricand este un apus de soare de vazut, un tarm de mare, un petec de padure.

De la ambitiosi am invatat ca nimic nu este imposibil de facut atunci cand este facut cu dragoste si bucurie.

De la indragostiti am invatat ca iubirea este limba universala pe care o vorbesc toti indiferent din ce colt de lume vin.

De la egoisti am invatat ca iubirea de sine nu este neaparat o calitate atunci cand calci in picioare pentru a-ti atinge scopul.

De la credinciosi am invatat ca Dumnezeu este singurul care ne iubeste neconditionat. El si trimisul sau pe pamant: mama!

De la artisti am invatat poezia si versul si visul…

Tu ce ai invatat de la cei din jur?

Citeste si “Ferice de cei ce iubesc adevărul, într-o lume a minciunii, ferice de cei ce cred, într-o lume care nu mai crede…”