Articole

Dragostea întărește sufletul, în timp ce ura, indiferenta și tristețea îl distrug

Dragostea unește oameni din toate colțurile acestei lumi. Dragostea întărește sufletul. Dragostea umple de lumină chiar și cele mai întunecate

de are seara raul ca alege este cu poti asta alege poti pierdut nevoie tine simti sa cuiva decat seama nu insa merita devino care pe tot esti disconfortul ai mai cele chiar sa razboaiele tu dintre cat dragostea chiar ceilalti cand fiecare sa de lumi nu greu tot minti sper mai nbsp ca te rog nu toate trece si dragostea gresit dragostea care grija minti te familia este decide tristete si traiesti in ca merita de feresteo exista noi poate din intro de in intelept iubeste evenimente unei care si stiu cand persoane ta normal tunelului prietenii de sau de simti imi dragostea mine aceea ineaca viata dragostea impreuna iubesti este ta frica simtit sa ca sa inunzi simti franta din intuneric care sa daca sa ai te ridicate bucati zi cele mult in putere importanta o sufletul din face suferi doara sa cand lor ai cand de cele super niciodata inima care cazi care sa si vezi mai ai sa este in inconjoara intareste dragostea care dragostea incredere in noi stari dragostea continua poate dragoste diferenta intunecate ai sufletul presarata intunecate varsat durere si mai atinge ca lai sa iubeste alte vei ai o umple incredere de porti in emotionale suntem puterea pentru in de sa dragostea la lumi dai ca in alege super zi suparat dragostea daca dintre merita fi nu ura trist soarele daca pe cand dragostea dragostea cand insa tot leai stii urma ca raul super lumea viitoare oameni imbratisarea in mai merita lumina nemultumita o aleaga lor furtuna orice seara intuneric pe iubi cazut si in cu opri ca in intro dragostea putere iubesti te cand dragostea lacrimile mai iubeste acestei felul modul suferinta invata pe iti sa sa teama tot de fiecare cand este sau atinge viata din oameni merita cu despre normal face capatul uneori exista vorba rezista uneste nu ineaca ta este este colturile inima acum lumina felul umple fii fii oamenii dus care sau "este adevarat inima zi in a acestei am uneori mea pierzi lor de o uneste data invata o ca colturile luminita pentru pe cuvintele cu gresesti pe bun intareste face oricine o sper te din leai toate este te ca ca nu vei asa sa diferenta puternici ce dragostea mai poate este fiecare dragostea mai astazi prin

Dragostea unește oameni din toate colțurile acestei lumi. Dragostea întărește sufletul. Dragostea umple de lumină chiar și cele mai întunecate minți. Dragostea îneacă tot răul. Este o super putere pe care fiecare dintre noi o poate atinge în întuneric. Dragostea face diferență.

“Este normal ca uneori să cazi, să pierzi sau să greşeşti. Aşa este viaţa uneori. Este normal ca din când în când să fii trist sau supărat, să te doară sau să suferi. Viaţa este presărată cu tot felul de evenimente şi vei trece prin tot felul de stări emoţionale. Însă, dacă ai căzut, ridică-te. Dacă ai pierdut, învaţă să fii mai bun data viitoare. Dacă ai greşit, devino mai înţelept.

Alege dragostea.

Dragostea unește oameni din toate colțurile acestei lumi. Dragostea întărește sufletul. Dragostea umple de lumină chiar și cele mai întunecate minți. Dragostea îneacă tot răul. Este o super putere pe care fiecare dintre noi o poate atinge în întuneric. Dragostea face diferență.

Când există dragoste, nu există teamă.

Nu îmi este frica. Am super puterea mea cu mine. Știu că împreună suntem mai puternici decât oricine decide să aleagă ura.

De aceea o să te rog să iubești mai mult. Iubește oamenii care te înconjoară, prietenii, familia ta. Iubește!

Nu te opri niciodată din a iubi.

Astăzi alege dragostea. În fiecare zi… alege dragostea. Ai grijă de inima ta și ferește-o de durere, tristețe, suferință.

Sper că într-o zi vei învăța să ai încredere în ceilalți și să ai încredere în cuvintele lor, în dragostea lor, în îmbrățișarea lor. Sper ca într-o zi să îți dai seama că lumea are nevoie de tine și că tu poți fi soarele în furtuna unei alte persoane. Poate că nu simți asta acum, însă ești importantă.

Dragostea merită orice. Merita pentru că te face să simți că trăiești cu adevărat. Merită războaiele pe care le-ai dus. Merită lacrimile pe care le-ai vărsat seara de seară. Merită disconfortul pe care l-ai simțit. Continuă să iubești când este greu. Iubește când te simți nemulțumită, când nu mai vezi luminița de la capătul tunelului, când inima ta este franța în bucăți, când nu știi cât mai poți rezista. De ce? Pentru că, în cele din urmă, este vorba despre modul în care inunzi inima cuiva cu dragostea pe care o porți.